Tesi

Maija Soinisesta Tesin Head of People & Culture

Jaa

YTM Maija Soininen on valittu uuteen Tesin Head of People & Culture -tehtävään, jossa hän vastaa kokonaisvaltaisesti Tesin henkilöstöstrategian ja -prosessien johtamisesta, kehittämisestä ja toteuttamisesta.

Hymyilevä, tummahiuksinen nainen, jolla on turkoosi paita
Maija Soininen, Tesin uusi Head of People & Culture

Tesille Maija siirtyy Woltin Suomen HR Lead -paikalta, ja hänellä on lähes 20 vuoden kokemus erilaisista henkilöstöhallinnon tehtävistä erityyppisissä yrityksissä. Maija aloittaa tehtävässä 18.9.2023 ja hän raportoi suoraan toimitusjohtaja Pia Santavirralle.

Kokosimme koko henkilöstön keskustelemaan siitä, millainen osaaja sopisi meille tärkeään uuteen tehtävään. On ilo todeta, että Maija täytti kaikki henkilöstön odotukset kirkkaasti. On mahtava saada Maijan kaltainen kokenut ja innostava henkilöstöalan ammattilainen edistämään Tesin työntekijäkokemusta ja työantajabrändiä. Lämpimästi tervetuloa, Maija!” sanoo Tesin toimitusjohtaja Pia Santavirta.

Tesillä on sitouduttu luomaan erinomainen työympäristö, jossa työntekijämme voivat kehittyä ja menestyä. Näistä lähtökohdista on upeaa lähteä kehittämään Tesin uutta henkilöstöstrategiaa yhdessä osaavan henkilöstön kanssa”, sanoo Maija Soininen.

Tesillä on myös ainutlaatuinen mahdollisuus päästä viemään henkilöstöjohtamisen liittyviä parhaita käytäntöjä startup- ja kasvuyrityksiin sekä pääomasijoitusalalle osana sijoitustoimintaa. Maijalla on tähänkin tehtävään erinomaiset taustat erilaisista kasvuyrityksistä”, jatkaa Pia Santavirta.

Tesin henkilöstöasioiden kehittäminen ja sijoitustoiminnan näkökulma luovat erittäin mielenkiintoisen kokonaisuuden, johon tartun täydellä innolla”, kommentoi Maija Soininen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pia Santavirta, Tesi, toimitusjohtaja, 040 546 7749

Maija Soininen, 040 083 8018

Tesi pähkinänkuoressa

Tesi haluaa nostaa Suomen uudistavan talouskasvun eturiviin. Kehitämme markkinaa ja toimimme aktiivisesti kasvavien suomalaisyritysten onnistumisen puolesta. Sijoitamme pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan kasvuyrityksiin. Meiltä saat pitkäjänteistä apua, perusteltua näkemystä, kärsivällistä rahaa ja osaavaa omistamista.  tesi.fi  |  Twitter  |  LinkedIn  |  Uutiskirje 

Taustaa Tesistä:

  • Vuonna 1995 perustettu pääomasijoitusyhtiö
  • Virallinen nimi Suomen Teollisuussijoitus Oy
  • Suomen valtion 100 % omistama
  • Hallinnoidut pääomat 2,4 miljardia euroa
  • 11 miljardia euroa liikevaihtoa ja yli 70 000 työpaikkaa Suomeen kasvuyrityksistä, joissa Tesi on suoraan tai välillisesti rahastojen kautta rahoittajana

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tesi

More international members on the boards of Finnish companies27.9.2023 09:01:34 EEST | Press release

According to Tesi’s (Finnish Industry Investment Ltd’s) recent review of the composition of Finnish companies’ boards of directors, more international members are being appointed to Finnish companies’ boards than earlier. The proportion of women on boards has remained much the same, at slightly less than thirty per cent, with practically no change in this figure since the start of the millennium.

Tuore vaikuttavuuskatsaus: Kolme vuosikymmentä markkinaehtoista sijoittamista on rakentanut kasvua, työtä ja hyvinvointia Suomeen31.8.2023 00:00:00 EEST | Tiedote

Tesin (Suomen Teollisuussijoitus) taloudellinen kädenjälki näkyy vuosittain noin 450 suomalaisessa yrityksessä, joissa Tesi on omistajana joko suorien sijoitustensa tai välillisesti rahastosijoitustensa kautta. Nämä yritykset tuovat vuositasolla 12 miljardia euroa liikevaihtoa ja 64 000 työpaikkaa. Vuonna 2022 näiden yritysten verokertymä Suomeen oli 1,1 miljardia euroa.

Tesi’s Impact Review: Investing three decades on market terms has generated growth, jobs and wellbeing in Finland31.8.2023 00:00:00 EEST | Press release

Tesi’s (Finnish Industry Investment) economic handprint is manifested every year in some 450 Finnish companies in which Tesi is an owner through either its direct investments or indirectly via its fund investments. These companies generate combined net sales of EUR 12 billion and altogether 64,000 jobs. In 2022, Finland’s aggregated tax receipts from these companies amounted to EUR 1.1 billion.

Suomalaisten meriteollisuusyritysten näkymät melko positiivisia, Turun telakan merkitys erityisen suuri5.7.2023 06:22:52 EEST | Tiedote

Tesin (Suomen Teollisuussijoitus) uuden selvityksen mukaan kotimaisen meriteollisuuden ympärille on rakentunut elinvoimainen ekosysteemi: meriteollisuusyrityksiä on Suomessa yli tuhat, ja alan yritykset suuntaavat vahvasti kansainvälisille markkinoille. Turun telakan merkitys suomalaiselle meriteollisuudelle on suuri: yli puolet alan yrityksistä käy suoraa kauppaa sen kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme