Mediakutsu: Ilmarisen tulosinfo ja markkinanäkymät 15.8. klo 11

Jaa

Ilmarinen julkistaa tuloksensa ajalta 1.1.–30.6.2023. Median edustajat ovat tervetulleita tulosinfoon tiistaina 15.8. klo 11 Ilmarisen toimitalossa (Porkkalankatu 1, Ruoholahti, Helsinki) ja etäyhteydellä verkossa.

Kuva: Sami Kelhä, Ilmarinen

Tilaisuudessa toimitusjohtaja Jouko Pölönen ja sijoituksista vastaava varatoimitusjohtaja Mikko Mursula kertovat Ilmarisen tuloksesta ja ajankohtaisista asioista. He myös analysoivat markkinanäkymiä.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittauduthan tilaisuuteen viimeistään maanantaihin 14.8. klo 10 mennessä Ilmarisen viestintään Eeva Ketvelelle, p. 050 320 4849, eeva.ketvel@ilmarinen.fi.

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, osallistutko tilaisuuteen paikan päällä vai etäyhteydellä. Linkki tilaisuuteen lähetetään etäyteyden valinneille sähköpostilla ennen tilaisuuden alkua.

Tervetuloa!

Avainsanat

 Ilmarisen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Edistämme parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään. Kaikkiaan vastaamme noin 1,1 miljoonan ihmisen eläketurvasta. Eläkevastuiden katteena on yli 57 miljardin euron sijoitusvarallisuus. Lisätietoja: www.ilmarinen.fi.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ilmarinen

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme