Readme.fi

KUTSU: PETE POSKIPARTA MIES JA MIELI KIRJANJULKISTUS 17.8. 2023 KLO 15.00

Jaa
Pete Poskiparta (s. 1977) on Suomen ensimmäisiä ammattimentalisteja, joka on hämmästyttänyt katsojia täysissä saleissa Suomen lisäksi muun muassa Keski-Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Poskiparta on Vuoden Taikuri 2014, kansainvälisen Dunninger Memorial Award 2019 -palkinnon voittaja sekä Suomen Yrittäjien valitsema Vuoden yksinyrittäjä 2021.
Kansi_high res.
Kansi_high res.

Tie laman kurittaman pikkukaupungin kapinoivasta koulupudokkaasta sujuvasanaiseksi showmieheksi on kuitenkin ollut kaikkea muuta kuin suoraviivainen. Rosoista polkua ovat värittäneet niin ulkopuolisuuden tunne, taloudelliset haasteet kuin masennuskin.

Kirjassa kuljetaan koko taianomainen matka idearikkaan pikkupojan touhuista rankkoihin murrosiän kuohuihin ja ensimmäisistä haparoivista taikatempuista maailman mentalismin aallonharjalle. Teoksessa ääneen pääsevät Poskiparran lisäksi hänen perheensä sekä läheiset ystävänsä ja kollegansa Suomesta ja ulkomailta.

Pete Poskiparta on luvannut tehdä mentalistitempun, joka on vapaasti median kuvattavissa ja jaettavissa.

Kirjan kustantaja: Readme.fi

Kirjan julkistus: torstaina 17.8.2023 klo 15.00

Werner Söderström/Readme.fi, Lönnrotinkatu 18 A Helsinki

Ilmoittaudu heti, viimeistään 10.8. jussi.kiilamo@readme.fi

Arvostelukappaleet ja haastattelupyynnöt:  jussi.kiilamo@readme.fi puh. 044 356 9937

Kuvat

Kansi_high res.
Kansi_high res.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Readme.fi
Readme.fi
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 400http://www.readme.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Readme.fi

Peggy Thomasin uusi ruokakirja kutsuu sinut ihastuttavaan joulun tunnelmaan!27.9.2023 09:50:48 EEST | Tiedote

Peggyn pieni punainen joulu -kirjasta löytyy lähes sata uutta ja modernia reseptiä perinteisiä lapsuuden suosikkeja unohtamatta. Reseptien ruoat maistuvat erityisesti joulun aikaan, mutta osa myös ympäri vuoden. Reseptien määrät ovat maltillisia, jotta hävikkiä ei syntyisi. Ruoanlaiton lomassa katetaan pöytä kauniiksi, valmistetaan paukkukaramelleja, paketoidaan lahjoja ja loihditaan kaakaobaari.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme