Creative Crue Oy

Mainosalan konkari Creative Cruen neuvonantajaksi tukemaan strategista kasvua

Jaa
Tamperelainen markkinointitoimisto Creative Crue jatkaa vahvalla kasvu-uralla. Uusimman teknologian ja datan hyödyntäminen luovassa suunnittelussa on Cruen toiminnan kulmakivi, ja siihen perustuvaa strategista kasvua on tullut neuvonantajana tukemaan Vesa Tauriainen.

– Täällä on toimiva ajatus siitä, kuinka markkinoinnin automaatiota voi hyödyntää asiakkaiden liiketoiminnan kasvattamisessa. Cruella osataan teknologian avulla valjastaa luovuus tavalla, joka näkyy asiakkaalle tuloksena, Vesa Tauriainen sanoo.

Viimeiset kymmenen vuotta Yhdysvalloissa asunut Tauriainen on markkinoinnin ja teknologia-alan konkari. Hänen ansioluettelossaan ovat muun muassa mainostoimisto Bermudan ja ohjelmistoyritys Husky Intelligencen perustaminen sekä lukuisten eri yritysten hallitustyöhön osallistuminen ja neuvonantajana toimiminen. Bermuda yhdistyi tämän vuoden alussa Aava & Bang -toimiston kanssa jälkimmäisen nimen alle, ja Tauriainen luopui samalla osakkuudestaan.

– Käteni vapautuivat Bermuda-kauppojen jälkeen, ja minua pyydettiin mukaan useammankin markkinointitoimiston toimintaan. Cruen valitseminen oli lähes itsestäänselvyys, sillä pidän yrityksen arvomaailmasta ja toimintakulttuurista, ja koen että minulla on annettavaa toimintaan.

– Nälkä on kasvanut sen suhteen, kuinka Crueta voi auttaa kasvamaan. Me olemme painamassa kaasua, kun muut jarruttelevat.

Luovuuden ja teknologian vastakkainasettelun aika on ohi

Creative Cruen toimitusjohtaja Aapo-Lassi Kankaala toteaa Vesa Tauriaisen roolin sopivan juuri tähän hetkeen yrityksen matkalla.

– Vesan ammattitaito ja luontainen draivi sekä näkemys tukevat erityisesti seuraavan kasvupyrähdyksen tavoitetta.

– Samalla tavalla kasvupolkuun liittyy olennaisesti juuri ansaittu AAA-luottoluokitus, Kankaala jatkaa.

Vesa Tauriainen korostaa Cruen hallitsevan markkinoinnin automaation nimenomaan osana kampanjasuunnittelua.

– Automaatio ei ole taikuutta, vaan pohjimmiltaan joukko hyvin yksinkertaisia asioita. Cruen rooli on auttaa asiakkaat alkuun sen hyödyntämisen kanssa. Uusien kalliiden järjestelmien ostamiseen ei ole tarvetta, vaan automaatiota voi hyödyntää kampanjoissa heti ja saada nopeasti tuloksia.

Crue haluaa kannustaa asiakkaita ostamaan toimistolta sekä luovan suunnittelun että markkinoinnin automaation palvelut samalla kerralla. Toiminta-ajatukseen kuuluu, että luovat palvelut ja automaatioavusteiset, tulosta ohjaavat kampanjat ovat osa samaa, liiketoiminta- ja brändilähtöistä markkinointityötä.

– Teknologia on sekä asiakkaan tuloksen että paremman luovan suunnittelun mahdollistaja, Tauriainen toteaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Creative Crue
Toimitusjohtaja Aapo-Lassi Kankaala
040 713 1543

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Creative Crue Oy
Creative Crue Oy
Creative Crue, Mustanlahdenkatu 26
33210 TAMPERE

010 406 2920http://www.crue.fi

Creative Crue on tamperelainen mainostoimisto, joka luo datasta menestystarinoita. Crue on digitaalisempi kuin mainostoimisto, luovempi kuin digitoimisto ja konkreettisempi kuin bränditoimisto.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Creative Crue Oy

Ainoa varma asia on muutos – myös markkinoinnissa16.11.2018 08:00:00 EET | Tiedote

Maailma ja sen mukana työelämä ja markkinointi elävät murroksessa. Enää ei riitä, että toimitaan kuin aiemmin, vaan on kehityttävä niin työ- kuin vapaa-aikana ja mitä erilaisimpien kanavien avulla. Digitaalisuus on muuttanut eri toimialojen rakenteita, ja alustatalous on mullistanut yritysten tavan myydä palvelujaan. Perjantaina 16.11. Pirkanmaan kovimmat markkinoinnin tekijät kokoontuvat Business Battleen Solo Sokos Hotel Torniin yhteen keskustelemaan nykymarkkinoinnista ja markkinoinnin tulevaisuudesta muutosten paineessa. Yksi Business Battlen järjestäjistä, Mediaporras, näyttää mallia tavasta reagoida maailman, bisneksen ja markkinoinnin muutokseen. Mainostoimisto vahvistaa asemaansa bränditoimistona muuttumalla Mediaportaasta Creative Crueksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme