Kustannusosakeyhtiö OtavaKustannusosakeyhtiö Otava

Romua, rakkautta ja uusia maisemia alkusyksyn romaanisarjoissa

Jaa
Paikanvaihdokset tarjoavat tervetullutta säpinää ihmissuhteisiin alkusyksyn viihdekirjoissa. Kariston ja Otavan sarjoissa on luvassa sekä uusia avauksia että yksi loppuhuipennus.

Nelli Hietala: Romurakkautta (Sulkavaaran siskokset 1)

Kovaa vauhtia keski-ikäistyvä Jessi pakenee taloyhtiön putkiremonttia sisarensa hoteisiin. Yhdessä sisarukset alkavat selvittää äskettäin kuolleen isän jäämistöä. Käsissä on vanha rintamamiestalo täynnä erilaista rojua, ja ITE-taiteilijaisän omaperäisilllä veistoksilla kansoitettu piha. Veistokset saavat yllättävää arvostusta tutkija Petjalta, jonka pieni punainen kottero ilmestyy pian pihapiiriin.

Nelli Hietalan romaanissa sisarussuhde ja sisarten rakkaus kuolleeseen isään nousevat tärkeiksi teemoiksi romantiikan rinnalle. Romurakkautta aloittaa Hietalan uuden romaanisarjan Sulkavaaran siskokset.

Karisto
Ilmestyy 22.9.

Tuuli Kivijoki: Sinisiä hetkiä Lemmenlahdella (Lemmenlahti 1)

Tervetuloa kimaltelevien lumikinosten keskelle maalaismaisemiin! Hurmaavassa tarinassa rakkaus lämmittää paukkupakkasillakin.

Kolmekymppinen Sofia ja hänen veljensä perivät Siiri-tädin mökin Lemmenlahden laitamilta Keski-Suomesta. Myytäväksi kaavailtu tupa ja lumeen kääriytynyt kylä lumoavat helsinkiläisnaisen, ja yllättäen hänestä tuntuu vaikealta luopua lapsuutensa rakkaasta kesänviettopaikasta.

Johtuuko luopumisen vaikeus kiehtovasta salaisuudesta tädin menneisyydessä? Pihatietä avuliaasti auraavalla naapurin Arilla tai kyläkahvilaa pitävällä kirjailija-Eliaksella saattaa myös olla vaikutusta asiaan.

Jos rakastat Jylhäsalmea ja Katajamäkeä, uusi Lemmenlahti-sarja on juuri sinulle.  

Karisto
Ilmestyy 11.9.

Amanda Vaara: Omalla Tontilla (Villa Venla 7)

Majatalo Villa Venlassa riittää melskettä: vaihtuvat vieraat, uudet ihastukset ja persoonalliset naapurit tuovat eloa Venlan arkeen.

Venla keskittyy pyörittämään Ruusukartanon arkea tätinsä kanssa. Hän luulee saaneensa suljettua on-off-rakkaansa Jörnin ulos elämästään, mutta tämä ponnahtaa takaisin kuvioihin valheellisista isyyssyytteistä vapautuneena. Venlalla on ongelmia myös miesasioiden ulkopuolella: hänen omistamansa kansakoulun jatkovuokrasopimus ei ole läpihuutojuttu, ja lisäksi käy ilmi, että Ruusukartanosta on jätetty jotain oleellista kertomatta. Onko Venlalla oikeus pysyä omalla tontillaan?

Amanda Vaaran rakastettu Villa Venla -sarja saa Omalla tontilla -kirjassa onnellisen päätöksen.

Karisto
Ilmestyy 7.9.

Catherine Rider: Kiss Me – Rakkautta Lontoossa

Jouluun on enää viikko aikaa. 19-vuotias Jason tavoittelee näyttelijän uraa. 18-vuotias Cassie puolestaan on täysin kyllästynyt teatterimaailmaan. Nuoret kohtaavat Lontoossa klassikkomusikaalin iltapäivänäytöksessä, eikä ensivaikutelma juuri vakuuta. Kömpelön alun jälkeen he päättävät tarttua hetkeen ja viettää yhdessä muutaman unohtumattoman päivän joulutunnelman valtaamassa suurkaupungissa.

Vastustamaton nuorille aikuisille suunnattu sarja vie lukijan romanttisille matkoille ympäri maailmaa. Kiss Me -sarjan aiemmissa osissa on rakastuttu Mykonoksella, New Yorkissa ja Palm Springsissä.

Otava
Ilmestyy 28.9.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Uutuuskirja pureutuu Venäjän ortodoksisen kirkon ja sen johtajan, patriarkka Kirillin, rooliin Ukrainan vastaisessa hyökkäyssodassa22.9.2023 10:54:05 EEST | Tiedote

Yksityiskoneella kymmenien palvelijoiden ja turvamiesten kanssa liikkuva patriarkka Kirill edellyttää niin kotimaassaan kuin ulkomaillakin samankaltaista kohtelua kuin valtionpäämiehet. Uutuuskirja tarkastelee, millainen on patriarkka Kirillin johtaman Venäjän ortodoksisen kirkon suhde Putinin hallintoon. Entä millainen rooli uskonnolla on Venäjän hyökkäyssodassa?

Ruotsalaisen Marianne Cedervallin juuri suomeksi käännetty hyvän mielen ja tumman huumorin sävyttämä uutuusdekkari Gotlannin idyllisistä maisemista on täydellinen kirja syksyyn.18.9.2023 13:00:00 EEST | Tiedote

Mulvaldsin murhat -sarja jatkuu Haudataan menneet -romaanilla! Marraskuu on saapunut gotlantilaiseen Mullvaldsin pitäjään, missä valmistellaan syksyn kohokohtaa, tryffelifestivaalia. Eläkepäiviään viettävä Anki osallistuu ystävineen tryffelisafarille, jonka lopuksi nautitaan kuuden ruokalajin illallinen pitäjän ravintolassa. Mutta ihanan aterian päätteeksi yksi vieraista kaatuu kuolleena maahan. Paikallinen ex-poliisi Tryggve on vakuuttunut siitä, ettei kuolema ollut luonnollinen. Niinpä Anki ja Tryggve joutuvat jälleen keskelle murhamysteeriä, eikä värikkäiden lehtien kirjoma syksy pääty ilman lisäuhreja tai kyyneleitä. Haudataan menneet on arvostelu ja käsittelyvapaa 28.9.2023. Teoksen on kääntänyt suomeksi Riie Heikkilä ja romaani ilmestyy myös e- ja äänikirjana. Äänikirjan lukija on Eija Ahvo. PDF-vedokset, arvostelukappaleet ja haastattelupyynnöt ilmo.muuronen@otava.fi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme