FCG Finnish Consulting Group

Soten häiriökysynnän huippuasiantuntija Hermanni Hyytiälä FCG:lle

Jaa

Kansallisesti ja kansainvälisesti arvostettu nykyaikaisen johtamisen ja organisaatiokehittämisen asiantuntija Hermanni Hyytiälä aloittaa FCG Finnish Consulting Groupin johtavana asiantuntijana 1.9.2023.

Hermanni Hyytiälä
Hermanni Hyytiälä

Ennen FCG:tä Hyytiälä on työskennellyt muun muassa it-yhtiö Aiwo Digitalin kehitysjohtajana sekä johtavana konsulttina Goforella ja Reaktor Innovationsilla. 

”Hyytiälällä on erittäin laaja-alainen osaaminen ja kokemus niin digitalisaatiosta, johtamisesta kuin organisaatioiden kehittämisestä. Nämä kaikki ovat asioita, jotka ovat jokaisen hyvinvointialueen agendalla juuri nyt”, sanoo FCG:n Sote- ja hyvinvointi -liiketoimintaa johtava Iina Vartia

”Olen erittäin innoissani siitä, että olemme saaneet Hermannin mukaan meidän joukkueeseemme, josta löytyy nyt entistäkin vahvempaa osaamista hyvinvointialueiden tueksi tässä vaativassa muutostilanteessa”, Vartia jatkaa.

Hermanni Hyytiälä on tuonut Suomeen käsitteen soten häiriökysynnästä, jolla tarkoitetaan tilannetta, jossa palvelujärjestelmä epäonnistuu asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin vastaamisessa. 

”Odotan sitä, että pääsen hakemaan yhdessä FCG:n asiakkaiden kanssa ratkaisuja monimutkaiseen vyyhtiin, jossa samanaikaisesti haastavat niin palveluiden heikko saatavuus, nousevat kustannukset kuin työntekijöiden jaksaminen. Tässä uskon asiantuntemukseni ja syvällisen ymmärrykseni häiriökysynnästä tulevan tarpeeseen”, sanoo Hermanni Hyytiälä.

”FCG:llä häiriökysynnän ilmiön tärkeys ymmärretään sote-palveluiden saralla. Lisäksi täältä löytyi moniammatillinen ja osaava työyhteisö, jossa voin hyödyntää omaa osaamistani nimenomaan sote-palveluiden kehittämisessä. Lisäksi täällä minulle mahdollistuu hienosti perhe-elämän ja töiden joustava yhteensovittaminen”, toteaa Vuoden isänä vuonna 2019 palkittu Hyytiälä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoa julkaisijasta

FCG Finnish Consulting Group on suomalainen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Tavoitteenamme on ratkaista ratkaisematon ja kehittää paremmaksi palaset, joista rakentuu hyvä elämä. Uniikki ymmärrys tulevasta syntyy ihmisistämme, asiakkaistamme ja teknologiasta. Tietoon pohjautuva suunnittelu ja vastuullisuuden edelläkävijyys kasvattavat ratkaisukykyämme ja auttavat meitä luomaan parempaa elämää Suomessa ja maailmalla. Päivittäisessä työssämme konsultoimme, koulutamme ja tuotamme ratkaisuja kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi.

Olemme asiantuntijoita esimerkiksi kuntatalouden, sote-palveluiden ja hyvinvointialueiden kehittämisen, rakennetun ympäristön ja uusiutuvan energian saralla.

www.fcg.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta FCG Finnish Consulting Group

FCG:n uusi Julkinen johtaja -podcast tarjoaa työkaluja julkisen sektorin johtamisen tason nostamiseksi6.9.2023 08:34:41 EEST | Tiedote

FCG Finnish Consulting Groupin uusi podcast-sarja Julkinen johtaja starttaa tänään. Sarjassa haastatellaan monia julkisen sektorin johtajia ja asiantuntijoita. 8-osaisen podcastin juontavat Tampereen yliopiston kunta- ja aluejohtamisen yliopistolehtori ja FCG:n vanhempi asiantuntija Jenni Airaksinen sekä työelämän muutokseen erikoistunut asiantuntija, tietokirjailija ja valmentaja Miia Savaspuro.

Haitta-aineiden poisto suomalaisilla jätevedenpuhdistamoilla14.6.2023 09:32:39 EEST | Tiedote

FCG Finnish Consulting Group on käynnistänyt yhdessä kuuden vesihuoltolaitoksen kanssa hankkeen, jonka tavoitteena on selvittää haitta-aineiden poiston toteutettavuutta ja vaikutuksia suomalaisilla jätevedenpuhdistamoilla. Hankkeen päätavoitteena on saada tietoa uusien prosessiyksiköiden soveltuvuudesta, käytännön toteutettavuudesta, elinkaarikustannuksista ja hiilijalanjäljestä Suomen olosuhteissa.

Tuuli- ja aurinkovoima voivat pitää kuntaveroprosentit kurissa tulevaisuudessa12.6.2023 07:48:38 EEST | Tiedote

Kunnat ovat olleet muutaman vuoden rauhassa taloushuolilta – koronavuodesta alkaen tähän hetkeen talous on ollut valtion avustamana lähes turvassa. Kuluvan vuoden jälkeen totuus alkaa olla toisenlainen ja iso osa varsinkin pienistä, mutta myös vähän suuremmistakin kunnista on päätymässä vaikeuksiin. Varsinkin velkaantuneet pienet kunnat ovat ongelmissa, koska koron nousua ei pystytä kompensoimaan muuttuneen rahoitusjärjestelmän vuoksi kuin veronnostolla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme