Kokkolan Halpa-Halli Oy

Myymälöiden johtamisjärjestelmän uudistaminen käynnistää HalpaHallissa muutosneuvottelut

Jaa

HalpaHalli vahvistaa myymälöidensä johtamisjärjestelmää edistääkseen niiden tehokasta toimintaa. Uudistuksen tavoitteena on selkeyttää vastuunjakoa ja varmistaa, että myymälätoiminnan päivittäinen johtaminen on kaikkina aikoina korkealaatuista ja sujuvaa. Tämän uudistuksen myötä käynnistetään muutosneuvottelut.

Närpiön myymälä.
Närpiön myymälä. Ville Hyytinen Vapaasti käytettävissä.

Uudistuksen taustalla on nykyisen myymäläpäällikköroolin kokonaisvastuun ja tehtäväkentän hajanaisuus. Samanaikaisesti tilaus- ja valikoimatoimintojen keskittäminen muuttaa työtehtäviä myymälöissä. Uudistuksen päämääränä on parantaa myymälöiden toimintaa ottamalla käyttöön selkeämpi vastuunjakomalli. 

Uusi organisaatiorakenne toisi myymälöihin myymäläpäälliköiden tueksi uusia vastuurooleja. Näiden roolien kautta HalpaHalliin avautuu yli 100 uutta tehtäväkuvaa, mikä selkeyttää vastuualueita ja tukee tehokasta toimintaa.  

Muutosneuvottelut koskevat enintään 45 työntekijää. Uudistus aiheuttaa muutoksia heidän työtehtäviinsä sekä työsuhteen ehtoihin. Nykyisen suunnitelman mukaan työtä voidaan kuitenkin tarjota uusilla ehdoilla. HalpaHalli työllistää Suomessa yhteensä 1300 henkilöä. Myymälöitä on 35. 

– Muutostilanne on päivitystä HalpaHallin myymälöiden johtamisjärjestelmässä. Yhtiössä on tehty paljon kehittämistyötä jo vuosia, ja nyt kehitetään myymälöiden toimintaa tulevaisuudenkin menestymisen varmistamiseksi. HalpaHallin taloudellinen tilanne on vakaa, ja liikevaihto on kehittynyt ensimmäisellä puolivuotisjaksolla suotuisasti ollen kaikkien aikojen korkeimmalla tasolla, kertoo toimitusjohtaja Janne Ylinen. 

Muutosneuvottelut käynnistyvät 24.8.2023.  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

HalpaHalli on perheyritys, joka työllistää Suomessa suoraan yli 1 300 ihmistä. Palvelemme asiakkaitamme 35 kivijalkamyymälässä sekä verkkokaupassa. Pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Kokkolassa.

Olemme ihmisen kokoinen kauppa, joka tekee työtä sen puolesta, että kaikilla olisi mahdollisuus elää hyvää arkea. Tarjoamme kuluttajille saman katon alta jokapäiväiset hyödykkeet ruuasta vaatteisiin sekä kodin ja vapaa-ajan tuotteisiin.

Myymme tuotteet kaikille asiakkaillemme samaan, edulliseen hintaan. Asiakas hyötyy halvoista hinnoistamme saman tien, kun hän maksaa ostoksensa kivijalkamyymälän tai verkkokaupan kassalla.

www.halpahalli.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan Halpa-Halli Oy

HalpaHallin Kalajoen myymälä avaa remontin jälkeen uudistuneena7.9.2023 08:49:26 EEST | Tiedote

HalpaHallin remontin jälkeen uudistuneen Kalajoen myymälän avajaisia vietetään perjantaina 8. syyskuuta. Remontti kesti kolmisen viikkoa, ja siinä myymälä sai uuden, avaran ilmeen. Myymälässä on levennetty käytäviä ja tuotu ajankohtaisia tuotteita niiden varrelle helposti saataville. Tuotevalikoima on suunniteltu palvelemaan niin arjen kuin sesonkien tarpeita. Myös hintaviestintää on selkiytetty. Uudistukset helpottavat asiointia ja sujuvoittavat myös myymälähenkilöstön työtä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme