SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

S-ryhmä kasvattaa itsehoitotuotteiden valikoimaa – nenäsuihkeen ja lihasgeelin saa nyt Prismoista ja S-marketeista

Jaa

Prismoissa ja S-marketeissa vastataan nyt asiakkaiden toiveeseen ostaa arjessa usein kaivattuja itsehoidon tuotteita päivittäisten ostosten yhteydessä. Valikoimaan tulee tuotteita, joita on aiemmin myyty lähinnä erikoisliikkeissä ja apteekeissa. Uutuustuotteiden joukossa on muun muassa lihasgeeli, nenäsuihke sekä kuorsauksen estotuotteita.

Tuotteita tulee kaikkiin Prismoihin ja S-marketeihin. Tuotevalikoima vaihtelee myymälän koon mukaan, isoissa myymälöissä on laajempi valikoima. Tuotteiden joukossa on muun muassa

  • Voltnatura geeli lihaksille 50 ml
  • Otrivin Natural nenäsuihke 50 ml
  • Snoreeze-tuotesarja (nenäsuihke, nielusumute sekä imeskelypastilli) kuorsauksen estoon
  • Bruxeeze-kisko hampaiden narskutukseen
  • Nenänhuuhtelukannu Sarvikuono
  • 3M korvatulpat
  • Hansaplast suihkelaastari

Tuotteet löytyvät myymälöistä vanujen ja laastareiden yhteydestä. Samaan esillepanoon kootaan myös muita jo aiemmin myynnissä olleita terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita kuten kylmägeelejä, kipuvoiteita ja seksuaaliterveystuotteita, kuten Satisfyer-sarja.

Myyntiin tulevia itsehoidon tuotteita ei ole juurikaan vähittäiskaupassa myyty, vaikka rajoituksia myynnille ei itsehoitolääkkeiden tavoin ole. Kasvava kiinnostus tuotteita kohtaan tuo tuotteet nyt markettien hyllyille.

– Meidän itsehoidon tuotteiden valikoima palvelee asiakkaita uutuustuotteiden myötä todella hyvin esimerkiksi syysflunssakaudella ja tuotteet saa nyt sujuvasti päivittäisen asioinnin yhteydessä, myyntipäällikkö Venla Kuoppamäki S-ryhmän marketkaupasta kuvaa.

– Valikoimiin tulevien, asiakkaille tuttujen itsehoidon tuotteiden teho perustuu luonnollisiin kasviperäisiin ainesosiin, eivätkä ne sisällä lääkeaineita kuten suuri osa apteekissa myytävistä tuotteista.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

​S-ryhmä on suomalaisten kotitalouksien omistama kaupparyhmä. S-ryhmän muodostavat 19 alueosuuskauppaa, SOK sekä niiden tytäryhtiöt. ​ Tarjoamme arjen palveluita päivittäistavarakaupassa, hotelleissa & ravintoloissa, tavarataloissa, liikennemyymälöissä, rautakaupassa ja oman pankkimme kautta. ​ Olemme suurin yksityinen työllistäjä Suomessa - meitä s-ryhmäläisiä on noin 40 000. Ilmastotavoitteemme ovat maan kunnianhimoisimmat, ja olemme Suomen suurin kotimaisen ja lähiruoan myyjä. Verojalanjälkemme on lähes 1,7 miljardia euroa, ja investoimme Suomeen vuosittain noin 500 miljoonaa euroa. ​​ #parempipaikkaelää

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Kysely: Lähes puolet suomalaisista kamppailee joka syksy saman pukeutumishaasteen kanssa13.9.2023 13:00:00 EEST | Tiedote

Sokoksen teettämästä laajasta kyselytutkimuksesta selviää, että suomalaiset kaipaavat tällä hetkellä pukeutumisessaan eniten vinkkejä monikäyttöisten ja istuvien vaatteiden löytämiseen. Lähes puolet vastaajista kokee syksyllä haastavaksi löytää omalle tyylilleen sopivia vaatteita. Lisäksi useampi kuin joka kolmas kokee hankalaksi istuvien vaatteiden löytämisen. Tutkimukseen vastasi 1 326 eri-ikäistä suomalaista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme