Caruna Networks Oy

Nuorten Energiataidot -kilpailu alkaa — äänestä suosikkiasi

Jaa

Elokuussa alkava Carunan Nuorten Energiataidot -kilpailu tuo energiakeskusteluun uutta virtaa ja vahvistaa suomalaisten nuorten energiatietoisuutta. 

Kilpailuun osallistuu sähkönjakeluyhtiö Carunan verkkoalueelta kuusi nuorison parissa toimivaa urheiluseuraa. Urheiluseurat ovat tuottaneet kilpailuvideot, joilla esitellään uusia näkökulmia energian säästämisestä, uusiutuvasta energiasta, ja energian merkityksestä nyt ja tulevaisuudessa.

”Energiamurroksen myötä Suomi on matkalla kohti omavaraista, uusiutuvaa energiaa. Caruna sähkönjakelijana kulkee tätä matkaa suomalaisten kanssa. On tärkeää, että nuoret ovat tällä matkalla mukana, sillä kaikista eniten energiamurros koskettaa heitä”, sanoo Carunan viestintäjohtaja Leena Lehti-Stenholm.

Äänestä omaa suosikkiasi

Kilpailun tavoitteena on herättää keskustelua energiamurroksesta osallistamalla erilaisia nuorison parissa toimivia urheiluseuroja - aina jalkapallosta miekkailuun.

Kilpailu toteutetaan yleisöäänestyksenä. Videoita voi äänestää Carunan kampanjasivulla energiataidot.fi, ja äänestys on avoinna kaikille. Pääpalkintona eniten ääniä saaneelle on 2 000 euroa. Toiseksi ja kolmanneksi tulleet saavat 600 euroa. Loput osallistujat saavat 100 euron tuen toimintaansa.

Äänestysaika on voimassa 30.8 asti. Voittajat julkistetaan syyskuussa Carunan kampanjasivulla sekä sosiaalisen median kanavilla.

Kampanjaa voi seurata kampanjasivun lisäksi urheiluseurojen sekä Carunan sosiaalisen median kanavien kautta.

Yhteyshenkilöt

Carunan mediapuhelinCarunan mediapuhelinCarunan viestintä ja markkinointi

Vastaamme mielellämme mediakyselyihin sähköpostitse caruna.info@caruna.fi. Mediapuhelin palvelee kiireellisissä pyynnöissä arkisin klo 9-15.

Puh:020 520 5500caruna.info@caruna.fi

Caruna lyhyesti

Caruna on suomalainen sähköverkkoyhtiö. Turvaamme luotettavan sähkönjakelun asiakkaille – myös sähkönkulutuksen kasvaessa ja siirtyessämme fossiilisesta uusiutuvaan energiaan.

Investoimalla sähköverkkoon varmistamme, että asiakkaamme voivat käyttää kotimaista, uusiutuvaa energiaa sekä toimia sähkön pientuottajina. Tuomme sähkön yli 720 000 asiakkaallemme Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa sekä Koillismaalla vastaten 20 % Suomen sähkönjakelusta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Caruna Networks Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme