AbbVie Oy

Nimitysuutinen: AbbVie Suomen toimitusjohtajaksi Bernd Krones

Jaa

AbbVie Suomen toimitusjohtajaksi on nimitetty Bernd Krones.

Bernd Kronesilla on pitkä ja monipuolinen ura lääketeollisuuden parissa. Suomen toimitusjohtajaksi hän siirtyy Yhdysvalloista, jossa hän toimi AbbViella onkologian globaalin markkinointiyksikön johtajana.

AbbVie on yksi maailman suurimmista lääkeyrityksistä, joka kehittää hoitoja vakaviin sairauksiin, keskittyen immunologisiin ja neurologisiin sairauksiin, onkologiaan ja hematologiaan sekä silmäsairauksiin.

“Olen erittäin innostunut siitä, että saan mahdollisuuden parantaa vakavien sairauksien kanssa elävien ihmisten elämänlaatua nyt AbbVie Suomen osaavien ja päättäväisten asiantuntijoiden kanssa”, Krones toteaa.

Aiemmin Krones on toiminut AbbViella muun muassa globaalin customer excellencen johtajana, Saksassa market access johtajana sekä Itävallassa onkologian ja erityissairaanhoidon liiketoimintayksikön johtajana. Hänellä on kaksi liiketoiminnan johtamisen maisterintutkintoa, toinen Iso-Britanniasta ja toinen Saksasta.    

“Edistyksellisillä lääkkeillämme ja työllämme on merkittävä vaikutus ihmisten elämään. AbbVie investoi runsaasti tutkimukseen, joten uskon, että tulevaisuudessa voimme auttaa esimerkiksi syöpää sairastavia uusilla innovatiivisilla ratkaisuilla. Tunnen ylpeyttä työstämme, sillä meillä ihminen on aina kaiken keskiössä, olipa kyse esimerkiksi sairastavasta, yhteistyökumppanista tai työntekijästämme.” Krones jatkaa.

Yhteyshenkilöt

Tietoa julkaisijasta

AbbVie on yksi maailman suurimmista lääkeyrityksistä, joka kehittää hoitoja vakaviin sairauksiin, keskittyen immunologisiin ja neurologisiin sairauksiin, onkologiaan ja hematologiaan sekä silmäsairauksiin. ​

Tavoitteemme on parantaa vakavien sairauksien kanssa elävien ihmisten elämänlaatua. Terveydenhuollon ammattilaisille tavoitteenamme on tarjota lääkeluokkansa parhaita tai uusia vaikutusmekanismeja hyödyntäviä ratkaisuja.​

Haluamme olla lääkealan paras ja kiinnostavin työpaikka. Suomessa työntekijöitä on noin 100​ ja toimistomme sijaitsee Pasilassa. ​

Potilaskeskeinen ajattelumme kiteytyy mottoomme 'Aina ihminen’.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta AbbVie Oy

Kestävä terveydenhuolto -verkosto: Priorisointi kaipaa avointa periaatekeskustelua – keskusteluun arvopohjasta tarvitaan myös kansalaisten näkemystä30.11.2023 10:30:00 EET | Tiedote

Miten Suomi pysyy terveydenhuollon kärjessä säästöpaineiden kasvaessa? Priorisointia ei tulisi nähdä vain säästökeinona, vaan päätöksentekona siitä, miten resursseja voidaan kohdentaa kaikkien kannalta mahdollisimman hyvin. Asiaan on monta näkökulmaa ja päätöksenteko jakautuu yhteiskunnassa usealle tasolle – monimutkainen asia vaatii paitsi ajantasaista ja kansalaisia osallistavaa keskustelua, myös selkeää ohjausta päätöksentekijöiltä.

Kestävä terveydenhuolto -hanke: Terveydenhuollon pirullisia ongelmia ei ratkaista pikavoittoja tavoittelemalla28.6.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Kaikkea yhteiskunnallista päätöksentekoa haastaa nopeasti muuttuva toimintaympäristö, jossa asioiden välisiä suhteita on koko ajan vaikeampi hahmottaa. Myös terveydenhuollossa puhutaan ”pirullisista ongelmista”. Näihin lukeutuu esimerkiksi hyvinvointialueilla ajankohtainen palveluverkkojen rakentaminen – miten varmistetaan, että sairastuneet saavat oikeaan aikaan tarvitsemaansa palvelua ja hoitoa, kun rahat ovat tiukalla ja hoitajista huutava pula?

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye