Oy Martinex Ab

Martinex on mukana Roosa nauha -kampanjassa tukemassa syövän tutkimusta

Jaa
Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys käynnistyy 21.9.2023. Martinex on mukana kampanjassa Iloleipurin leivontatuotteilla, jotka tulevat myyntiin syyskuun alussa kautta maan. Roosa nauha -kampanjan myötä, sarjan tuotteiden ostaminen muuttuu arvokkaaksi tueksi suomalaiselle syöpätutkimukselle.

Roosa nauha -keräyksellä on kerätty varoja rinta- ja gynekologisten syöpien tutkimukselle Suomessa vuodesta 2003. Syksystä 2020 alkaen keräys laajeni ja sillä tuetaan syöpätutkimusta yleisemmin. Syöpäsäätiö on suurin suomalaisen syöpätutkimuksen yksityinen tukija. ”Martinex on ylpeä saadessaan olla mukana tärkeässä asiassa, joka koskettaa lukuisia ihmisiä ja heidän läheisiään. Olemme valinneet Roosa nauha -tuotteiksemme leivontatarvikkeita, joiden pinkki väri tuo iloa ja toivoa leivontahetkiin”, sanoo Amanda Sandström, Martinex Oy:n tuotepäällikkö.

Iloleipurin Roosa nauha -valikoimasta löytyy muun muassa erilaisia vuokia, muffinssikuppeja, nuolija ja mittalusikoita. Iloleipurin tuotteiden värimaailma on vaaleanpunaista, Roosa nauha -kampanjan sanomaa kunnioittaen.

”Piristä arjen askareita, tuo leivontaan lisää iloa ja väriä – kokeile leivontaa matalalla kynnyksellä ja pidä hauskaa. Leivonta saa olla mukavaa. Se ei haittaa, vaikka vähän roiskuu tai syntyy sotkua. Lopputulos on tärkein, ja ilo”, Sandström lisää.

Martinexin oma leivontasarja Baking by Martinex palaa kampanjan myötä juurilleen ja vaihtaa nimensä takaisin Iloleipuriksi. Uudistunut Iloleipuri on yhtä kuin värejä, inspiraatiota ja iloa keittiöön sekä leivontaan, sesonkeja seuraten. Iloleipuri kannustaa kaikkia leipomaan, yhdessä tai erikseen, itselle, perheelle, ystäville tai vaikka työkavereille. Aina on hyvä hetki leipoa ja kokeilla rohkeasti eri reseptejä.

Viime vuonna Roosa nauha -keräyksellä saavutettiin kaikkien aikojen tulos: viisi miljoonaa euroa suomalaiselle syöpätutkimukselle. Iloleipurin Roosa nauha -tuotteita ostamalla tuet arvokasta työtä suomalaisen syöpätutkimuksen edistämiseksi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:


Amanda Sandström
tuotepäällikkö
Martinex Oy
p. 040 149 1435
amanda.sandstrom@martinex.fi


Linda Pausio
markkinointi- ja verkkokauppajohtaja
Martinex Oy
p. 040 6715886
linda.pausio@martinex.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Oy Martinex Ab
Oy Martinex Ab
PL 46
21201 Raisio

Martinex
Vuonna 1986 perustettu Oy Martinex Ab on suomalainen perheyhtiö, jonka toiminta kattaa laadukkaiden sisustus- ja kodintarvikkeiden, leikkikalujen, pelien, tekstiilien ja laukkujen valmistuksen ja maahantuonnin. Lisäksi se toimii tukkuliikkeenä ja on yksi Suomen monipuolisimmista verkkokauppatoimijoista. Martinex vaalii tuotteissaan kotimaisuutta, vastuullisuutta, iloa ja perheläheisiä arvoja. Martinex kehittää omia kotimaisia tuotebrändejä kuten Aarikka, Iloleipuri, Ma-ia Family ja Peliko. Martinex on lisäksi lisenssinhaltija usealle tunnetulle tuotemerkille kuten Muumi ja Peppi Pitkätossu. Vuonna 2022 Oy Martinex Ab:n, Aarikka Oy:n ja Martinex Ab:n yhteenlaskettu liikevaihto oli 30 Meur, yhtiön palveluksessa oli 80 henkilöä ja sen tuotteita vietiin yli 50 maahan. https://www.martinex.fi/ 

Verkkokauppoihimme ja toimintaamme voi tutustua seuraavilta sivustoilta www.martinex.fi www.martinex.se www.aarikka.fi www.aarikka.com www.maiafamily.fi www.maiafamily.shop www.martinexshop.com


Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oy Martinex Ab

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme