Kymen Seudun Osuuskauppa

Ravintola Kukkopoika avautuu Kuusankoskelle

Jaa
Uuden ravintolan avajaisia vietetään 15.9.2023.

Kymen Seudun Osuuskaupan ravintolatarjonta monipuolistuu, kun Kuusankosken Rosso päivitetään uuden Kukkopoika-uniikkikonseptin mukaiseksi. Rosso Kuusankoski suljetaan sunnuntaina 3.9.2023 ja Kukkopojan avajaisia vietetään perjantaina 15.9.2023. 

Kukkopoika tarjoaa päivittäin à la carte -listalta rehtiä ja runsasta ruokaa välittömän kotoisassa ilmapiirissä. Arkipäivisin buffetpöytään katetaan mutkaton kotiruokalounas kunnon salaattipöytää unohtamatta.  

Uuden ravintolan menussa korostuvat nimenmukaisesti erilaiset kana-annokset. Listalta löytyy lisäksi uudistettuja klassikkoja kuten Talon pippuripihvi, Legendaarinen lehtipihvi ja erilaiset burgerit. Kukkopojan uuneissa paistuvat myös mehevät pannu- ja kiviuunipizzat. Pienempään nälkään on tarjolla esim. pehmeästä Naanta-leivästä valmistettuja kana-, liha- ja kasvistäytteisiä taskuja.   

Tervetuloa Kukkopoikaan viihtymään ja nauttimaan hyvästä ruoasta! Tutustumistarjouksena asiakasomistajat saavat lounasbuffet’sta ja à la carte annoksista -15 %:n alennuksen S-mobiilikupongilla 18.9.–31.10.2023.  

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kymen Seudun Osuuskauppa
Kymen Seudun Osuuskauppa
Tommolankatu 9
45130 Kouvola

010 76 2400http://www.kymenseudunosuuskauppa.fi

Kymen Seudun Osuuskauppa, eli KSO, on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja 100 toimipaikassa Kymenlaaksossa. Kymen Seudun Osuuskaupan omistavat yli 87 000 kymenlaaksolaista kotitaloutta ja se työllistää 1 600 eri ammattialojen osaajaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kymen Seudun Osuuskauppa

Kymen Seudun Osuuskauppa 10-vuotta – lähes 200 miljoonan euron investoinnit tukevat maakunnan palvelurakenteen kehittymistä ja alueen työllisyyttä27.9.2023 13:00:00 EEST | Tiedote

Kymen Seudun Osuuskaupan tammi-elokuun liikevaihto oli 340,0 milj. euroa, jossa kasvua oli + 5,6 % edellisvuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna. Tammi-elokuun operatiivinen tulos oli 13,5 milj. euroa (edv. 9,6 milj. euroa). Vuoden 2023 investoinnit kohoavat ennätystasolle, noin 33 milj. euroon. Tänä vuonna 10-vuotisjuhlavuotta viettävä KSO on investoinut toiminta-aikanaan yhteensä yli 190 milj. euroa toimialueensa palveluiden kehittämiseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme