Power Finland Oy

Power rakentaa Espooseen uuden POWER+ -myymälän – avajaiset syksyllä 2024

Jaa

Pelaaminen, keittiöt ja käytetty elektroniikka saavat entistä enemmän tilaa, kun Power Suomenojan myymälälle valmistuu uudet, yli 3000m2 tilat Hannuksenpellolle.

Uusi POWER+ -myymälä rakentuu Suomenojalle, havainnekuva
Uusi POWER+ -myymälä rakentuu Suomenojalle, havainnekuva

Powerin uuden suurmyymälän rakentaminen alkaa syyskuussa 2023. 
Uusi myymälä rakentuu aivan Länsiväylän vierelle, keskeiselle paikalle Suomenojalla. 
Uusien tilojen myötä jokainen tuoteryhmä saa selkeästi enemmän tilaa, mikä tarkoittaa asiakkaalle enemmän näytillä olevia tuotteita ja valmistajien laajempia esillepanoja. Kovassa nosteessa oleva pelaaminen saa kokonaan oman, elämyksellisen osastonsa. 
Kasvava myymälä mahdollistaa myös käytetyn elektroniikan eli RePOWER-tuotteiden laajemman esillä olon. 

POWER+ -myymälät ovat elämysmyymälöitä. ”Asiakkaat harkitsevat tällä hetkellä kodinelektroniikan ostoksiaan tarkasti. Koemme tärkeäksi, että pystymme tarjoamaan asiakkaille mahdollisuuden tutustua ja testata mahdollisimman montaa tuotetta saman katon alla. Oma kokemus tuotteesta ja asiantuntijoiden apu eri mallien välillä vertaillessa tuo varmuutta ostopäätökseen”, Power Finland Oy:n toimitusjohtaja Juha-Mikko Saviluoto kertoo. 

Kasvavan lattiapinta-alan myötä kasvaa myös uusien myyjien tarve, joten lisärekrytointeja on luvassa Suomenojalla.

Nykyinen Power Suomenoja siirtyy uusiin tiloihin avajaisten saattelemana syksyllä 2024.
Myymälä saa hyvät isot parkkipaikat suoraan myymälän eteen ja myymälän katolle asennetaan aurinkopaneelit.
Rakennuttajana projektissa toimii Broman Group.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Havainnekuva Suomenojalle rakentuvasta POWER+ -myymälästä
Havainnekuva Suomenojalle rakentuvasta POWER+ -myymälästä
Lataa
Havainnekuva Suomenojalle rakentuvasta POWER+ -myymälästä
Havainnekuva Suomenojalle rakentuvasta POWER+ -myymälästä
Lataa

Power Finland Oy

Power Finland kuuluu Power International AS -konserniin, joka omistaa Power-ketjut Norjassa, Tanskassa, Suomessa sekä Ruotsissa. Pohjoismainen keskusvarasto sijaitsee Ruotsissa. Konsernin liikevaihto on lähes 1,5 miljardia euroa. Power-ketju perustuu äärimmäiseen kustannustehokkuuteen ja sen tavoitteena on tarjota asiakkaalle myymälöissä aina sama hinta kuin Power.fi-nettikaupassa. Suomessa on yli 40 Power-myymälää. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Power Finland Oy

Kiertotalouden kyselytutkimus: suomalaiset ovat esimerkillisiä kierrättäjiä, mutta 66,9 % jättää elektroniikan kierrättämättä – onko raha paras kannuste, joka saisi suomalaiset osallistumaan elektroniikan kiertotalouteen?9.5.2023 07:20:00 EEST | Tiedote

Suomalaiset kokevat olevansa kierrättäjinä esimerkillisen taitavia ja aktiivisia. Silti elektroniikka ei päädy kiertoon. Suomen kiertotaloudelle ja luonnonvarojen kestävälle käytölle kierrätysinnon kasvattaminen olisi kriittistä. Kodinelektroniikkaketju Power vastaa haasteeseen RePOWER-palvelulla, jossa asiakas saa hyvityksen elektroniikkalaitteista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme