Kokoomuksen eduskuntaryhmä valitsi poliittisia asiantuntijoita, lakimiehen ja tiedotussihteerin

Jaa
Kokoomuksen eduskuntaryhmä valitsi Helsingissä pidetyssä kesäkokouksessaan 24.8. yhteensä kuusi uutta työntekijää eduskuntaryhmän kanslian vahvuuteen.

Täytetyiksi tulivat tiedotussihteerin, talouspoliittisen asiantuntijan, sosiaali- ja terveyspoliittisen asiantuntijan, lakimiehen, sosiaaliturvan ja työelämän asiantuntijan sekä osaamis- ja sivistyspoliittisen asiantuntijan tehtävät. Nimitykset jatkuvat määräaikaisina nykyisen vaalikauden loppuun asti. Tehtäviin valitut henkilöt aloittavat työssään mahdollisimman pian.

Lisäksi aiemmin kesällä ryhmän tehtäviin valittujen VTM Pasi Sammallahden ja VTM Marika Helinin tehtävänimikkeet täsmentyvät talouspolitiikan asiantuntijaksi (Sammallahti) sekä EU- ja ulkopolitiikan asiantuntijaksi (Helin).

Uudet kokoomuksen ryhmäkanslistit:

Tiedotussihteeri
Oskari Heinonen, politiikan ja viestinnän opiskelija (HY)
oskari.heinonen@eduskunta.fi
+358 44 334 4149

Talouspoliittinen asiantuntija
Sakari Pääkkö VTK, TTM (2023)

Sosiaali- ja terveyspoliittinen asiantuntija
Alexis Vartiainen OTM (2023)

Lakimies
Ville Laakso, OTM

Sosiaaliturvan ja työelämän asiantuntija
Lotta Aarto, OTM (2023)

Osaamis- ja sivistyspoliittinen asiantuntija
Siiri Tuovila, KM

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kokoomuksen eduskuntaryhmä
Kokoomuksen eduskuntaryhmähttp://www.kokoomus.fi

Kansallinen Kokoomus on vuonna 1918 perustettu poliittinen puolue ja kansanliike, joka haluaa kehittää Suomea vastuullisesti.

Politiikkamme perustuu arvoihin – uskomme yksilöön, vastuuseen ja vapauteen. Haluamme rakentaa yhteiskuntaa, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä ja jossa heikoimmista pidetään huolta.

Kokoomuksen eduskuntaryhmä on 48 kansanedustajallaan suurin eduskuntaryhmä. 

Lue lisää eduskuntaryhmästä.

Tutustu myös puolueen uutishuoneeseen.

Tutustu kokoomuksen kuvapankkiin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokoomuksen eduskuntaryhmä

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme