Pohjois-Savon ELY-keskus

Soratien kunnostus alkaa Pielavedellä

Jaa
Pielavedellä alkaa soratien kunnostushanke, jossa parannetaan tien kuivatusta ja rakennetta.

Kunnostusalue on Mt5613 Laukkalantie, välillä Pyhäsalmentie-Eskonahontie ja Mt16037 Eskonahontie, välillä Laukkalantie-Kortesalo.
Työt alkavat elo-syyskuun vaihteessa. Hanke valmistuu elokuussa 2024.
Työstä aiheutuu jonkin verran haittaa liikenteelle, mutta tietä ei suljeta kokonaan, eikä käytössä ole kiertoteitä missään vaiheessa, lukuun ottamatta joitain lyhyitä pysäytyksiä työvaiheiden niin vaatiessa.
Pääurakoitsijana kunnostushankkeessa toimii Destia Oy ja rakennuttajana Pohjois-Savon ELY-keskus.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
ELY-keskus:
projektipäällikkö Jouni Saunamäki, jouni.saunamaki@ely-keskus.fi, p. 0295 026 042
kunnossapitopäällikkö Jere Toppinen, jere.toppinen@ely-keskus.fi, p. 0295 024 717

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Savon ELY-keskus
Pohjois-Savon ELY-keskus
PL 2000, Kallanranta 11
70101 Kuopio

0295 026 500http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-pohjois-savo

Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Savon ELY-keskus

Pohjois-Savon vesitilannekatsaus 28.9.202328.9.2023 11:52:48 EEST | Tiedote

Kallaveden vedenpinta Itkonniemen asteikolla on N2000+ 82,13. Nyt taso on 21 cm yli ajankohdan pitkäaikaiskeskiarvon. Vedenpinta on pysynyt samalla korkeudella viimeiset pari viikkoa. Konnuksen tulvakanava on ollut auki koko kuukauden. Tilastojen mukaan nyt ollaan syksyn matalimpien vedenkorkeuksien kaudella ja tänä vuonna tuskin enää merkittävää pinnanlaskua tapahtuu ilman lisäjuoksutuksen kasvattamista. Iisalmen reitillä Kiuruvesi, Porovesi ja Onkivesi säilyivät juoksutuksia lisäämällä kesäkauden luparajoissa. Nilsiän reitin alaosassa Syvärin ja Vuotjärven vedenpinnat ovat ajankohdan keskimääräisellä tasolla. Juojärvi on 10 cm keskimääräisen yläpuolella. Varkauden alapuolella Haukiveden pinta on 30 cm yli ajankohdan keskimääräisen tason, kun verrataan 30 viimeisen vuoden tilastoihin. Lukema on nyt N2000+ 76,47. Saimaallakin on käynnissä lisäjuoksutus. Säännöstelemättömällä Rautalammin reitillä kaikki järvet ovat 10 -15 cm ajankohdan keskimääräisen tason yläpuolella. Näyttää olevan yl

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme