Open Creative House

VNTRS tuo innovatiivista yrittäjyyttä Suomeen - uusi venture studio avaa toimintansa Open Creative Housella elokuun lopussa

Jaa

Tervetuloa juhlistamaan avajaisia Keilaniemeen pe 30.8.2023!

Suomessa on paljon ideoita ja lahjakkaita yrittäjiä. Kun startupit yhdistävät voimansa, syntyy lisää kannattavia innovaatioita. 

Näin ajatellaan VNTRS:issa, joka laajentaa toimintansa Suomeen elokuun lopussa. Venture studio tarkoittaa liiketoimintamallia, jossa yritys rakentaa useita itsenäisiä yrityksiä. Suomen laajentumisesta vastaa Suomen johtaja Ronny Eriksson, venture-arkkitehti, jolla on viiden vuoden kokemus yrittäjänä sekä innovaatio- ja kiihdytysprojektien johtajana. Neuvonantajina toimivat Kustaa Valtonen ja Peter Vesterbacka liittyvät myös hallitukseen.

VNTRS:n konseptissa tuodaan yhteen ihmisiä eri taustoista ja asiantuntemusalueilta. Hyviä ideoita muutetaan menestyksekkäiksi teknologiayrityksiksi, joilla on myönteinen vaikutus maailmaan.

Eriksson on innoissaan VNTRS:n saapumisesta Suomeen. ”Tämä avaa mahdollisuuden hyödyntää Suomen innovatiivista ilmapiiriä ja yrittäjälahjakkuutta, ja se taas tukee startup-ekosysteemin kasvua. Uskon, että VNTRS:n kanssa voimme tukea startupeja kohti menestystä."

Kustaa Valtonen ja Peter Vesterbacka ovat arvostettuja konkareita Pohjoismaiden startup-maailmassa. Valtonen on menestyvä enkelisijoittaja, ja Vesterbacka tunnetaan Angry Birds & Slush -hankkeista. Molemmat ovat myös mukana Bay Area -tunneliprojektissa.

VNTRS tekee yhteistyötä 30 eri alan bisneksen kanssa Pohjoismaissa ja Baltiassa - niihin kuuluvat muun muassa Strawbees, Beleco, Combify, Votemo, Commu ja Preglife.

"VNTRS on jo luonut hienoja yrityksiä Ruotsissa ja Virossa. Odotan innolla yhteistyötä Ronnyn ja kanssa tässä mielenkiintoisessa hankkeessa." sanoo Valtonen. Samoilla linjoilla on myös Vesterbacka, joka painottaa, että Finest Bay Area -alueen vetovoimaa on tärkeä vahvistaa.

Osallistu VNTRS Finlandin lanseeraustapahtumaan 30. elokuuta!

Paikka: Open Creative House, Keilasatama 2 A, 02150 Espoo

Aika: klo 16.00–24.00

Illan aikana kuullaan, kuinka VNTRS auttaa yrityksiä menestymään sekä verkostoidutaan pääoma- ja enkelisijoittajien, startup-yrittäjien ja muiden ekosysteemin toimijoiden kanssa.

Samalla tutustutaan Open Creative Houseen, ja sään salliessa kuullaan live-musiikkia.

Lisätietoja: https://vntrs.com/

Lehdistöyhteydet: Ronny Eriksson Ronny.eriksson@vntrs.com +358505177908

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Ronny Eriksson
Ronny Eriksson
Lataa

Lisätiedot: 

Seuraa Open Creative Housea:
Facebook Instagram Kotisivut

Pressikuvat

Open Creative House (OCH) on uusi luovien alojen keskittymä, joka yhdistää tekijät, yritykset ja organisaatiot toimimaan uudella tavalla yhteistyössä saman katon alla.

Open Creative House (OCH) on uusi luovien alojen keskittymä, joka yhdistää musiikki-, filmi- ja pelialan tekijät, yritykset ja organisaatiot toimimaan uudella tavalla yhteistyössä saman katon alla. OCH tarjoaa 10 huippuluokan studiota, neuvottelu- ja tapahtumatiloja sekä palveluita luovan alan toimijoille. Samalla se rakentaa siltoja digikulttuuriin ja globaaliin kasvuun.

Open Creative House
Keilasatama 2D
02150 Espoo
http://www.opencreativehouse.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Open Creative House

Open Creative House x SHINE! Slushin oheistapahtuma Espoon Keilaniemessä 29.11.2023 – tule mukaan luomaan kansainvälisiä menestystarinoita!6.11.2023 13:10:02 EET | Tiedote

Slushin yhteydessä pidettävä sisältöalojen tapahtuma kokoaa yhteen musiikki-, AV-, XR-, kirjallisuus,- ja pelialan yritykset ja ammattilaiset sekä luovien alojen rahoittajat. Päivän aikana kuullaan ja nähdään parhaita pitchaajia, innovatiivisia startupeja, näytteilleasettajia, kansainvälisiä paneeleja ja artistien esityksiä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme