Tradenomit

Jaakko Hyvönen jatkaa Tradenomien puheenjohtajana

Jaa

Tradenomien keväällä valittu valtuusto teki järjestäytymiskokouksessaan 27. elokuuta henkilövalinnat alkavalle kolmivuotiskaudelle.

Valtuuston puheenjohtajaksi valittiiin Iida Mikkola (Pääkaupunkiseudun tradenomit) ja varapuheenjohtajaksi Niko Posio (opiskelijat). 

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Jaakko Hyvönen (Turun seudun tradenomit). Hallituksen 1. varapuheenjohtajaksi valittiin Jaana Carlenius (Etelä-Suomen tradenomit) ja 2. varapuheenjohtajaksi Anna Laurila (Tampereen seudun tradenomit).

Hallituksen jäseniä kokouksessa valittiin kahdeksan: 

Katja Antrela (Itä-Suomen tradenomit)
Teemu Oja-Lipasti (Keski-Suomen tradenomit)
Eemeli Rajala (Pääkaupunkiseudun tradenomit)
Sami Ranta-aho (Pääkaupunkiseudun tradenomit)
Rosamari Rissanen (Turun seudun tradenomit)
Jeanette Tammela (Pohjois-Suomen tradenomit) 
Sami Vesala (Turun seudun tradenomit)
Eppu Åberg (Pääkaupunkiseudun tradenomit) 

Lisäksi hallituksen opiskelijaedustajana jatkaa Tradenomiopiskelijoiden puheenjohtaja Annika Väänänen.

Valtuuston perehdytyskoulutus ja järjestäytymiskokous pidettiin 27.-28. elokuuta Helsingissä. Valtuusto on liiton ylin päättävä elin, joka ohjaa hallituksen toimintaa. Valtuutetut valittiin keväällä 2023 vaaleilla ja valtuuston toimikausi on kolme vuotta. Valtuustossa on yhteensä 35 edustajaa, joista viisi ovat opiskelijoiden edustajia.

Lisätiedot:

Jaakko Hyvönen, hallituksen puheenjohtaja
p. 040 515 8591

Iida Mikkola, valtuuston puheenjohtaja
p. 040 836 9869

Avainsanat

Linkit

Olemme tulevaisuuteen katsova, maailman parhaan työelämän ja osaamisen puolesta vaikuttava yhteisö, jonka voima tulee tradenomien monipuolisesta osaamisesta. Olemme sitä, mitä jäsenemme erilaisissa uratilanteissa tarvitsevat: opintojen ja työelämän virkistäjä, mentori, manageri ja tarvittaessa puolustajakin. Toimimme ja viestimme käytännönläheisesti, kunnianhimoisesti ja pilke silmäkulmassa. Niin kuin tradenomit yleensäkin. Muiden korkeakoulutettujen tavoin olemme järjestäytyneet Akavaan ja meitä on lähes 33 000 yhteisössämme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tradenomit

Työelämästä kannatusta Maisteri AMK-nimikkeelle3.5.2023 08:16:51 EEST | Tiedote

Ylempi AMK-tutkinnon suorittaneet työllistyvät erinomaisesti ja tutkinto kasvattaa myös ansioita. Tutkintoa on voinut opiskella jo 20 vuotta, mutta siitä huolimatta työelämässä sen tuottama osaaminen tunnetaan heikosti. Tutkimuksemme tulosten mukaan ainoastaan 35 prosenttia työnantajista ilmoitti tuntevansa YAMK-tutkinnon hyvin. Vastaajien mielestä tutkinnon tunnettuudella on vaikutusta rekrytointipäätöksiä tehtäessä.

Tradenomien ansiot nousivat, mutta ostovoima heikkeni15.2.2023 10:32:00 EET | Tiedote

Tradenomien keskipalkka oli 4112 euroa kuukaudessa lokakuussa 2022, joka oli keskimäärin kaksi prosenttia enemmän verrattuna edelliseen vuoteen. Suurin syy positiiviseen ansiokehitykseen oli edelleekin kaikille maksettavat yleiskorotukset, henkilökohtaisia palkankorotuksia sai ainoastaan 29 prosenttia tradenomikunnasta. Voimakas inflaatio kuitenkin heikensi tradenomien ostovoimaa palkkojen noususta huolimatta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme