Power Finland Oy

Powerin Hintabotti ja Masked Singer yhteistyöhön – yllätysten sijaan läpinäkyvyyttä

Jaa

Kodinelektroniikkaketju Power ja MTV:n Masked Singer Suomi luovat uudenlaisen ohjelmayhteistyön. Powerin Hintabotti tuo arvoitukselliseen ohjelmaformaattiin oman vastaviestinsä piilottelulle.

Masked Singer Suomen syksyn 2023 uudella tuotantokaudella on luvassa tuttuun tapaan arvoituksellisuutta ja yllätyksiä, kun 12 uutta hahmoa kisailee toisiaan ja etsiviä vastaan.
Ohjelmayhteistyössä hahmojen lisäksi lavalla nähdään Powerin Hintabotti eli Power-ketjun hahmo, joka tuo ohjelmaformaattiin vastavoimaksi läpinäkyvyyden aatteen.
Hintabotin hahmon takana nimittäin ei ole arvailua vaativia yllätyksiä, sillä Hintabotti edustaa Powerin hintarobottia, joka pitää samat edulliset hinnat näkyvillä niin verkkokaupassa kuin myymälöissä. Tämän lisäksi hintarobotti vertailee kilpailijoiden hintoja. Elektronisten hintalappujen ansiosta hintarobotin määrittelemät hinnat päivittyvät reaaliaikaisesti niin myymälään kuin verkkokauppaan.

”Korkojen ja elinkustannusten noustua hinnalla on yhä merkittävämpi rooli kuluttajien ostopäätöksissä. Siksi haluamme tehdä Hintabotista näkyvän osan Powerin olemassaoloa”, Power Suomen toimitusjohtaja Juha-Mikko Saviluoto kertoo. 

Powerin Hintabotti juonsi kesällä Bauer Median TOP51-radiokanavalla omaa ohjelmaansa ja soitti ”Powerbiisejä”. Paikka rakastetussa Masked Singer -musiikkiohjelmassa on jatkoa Hintabotin uudenlaisille tempauksille, joissa maskottihahmo on mukana sellaisilla areenoilla, joilla katsojat ja kuulijat viihtyvät. 

”Powerin Hintabotti selvisi mainiosti Masked Singerin vierailustaan. Hintabotti-hahmon vierailu ohjelmassa on raikas tapa viedä ohjelmayhteistyö syvemmälle tasolle lähemmäs kuluttajia. Hintabotin hahmovierailun lisäksi Power antaa katsojille mahdollisuuden voittaa hienoja palkintoja hybridiTV:n kautta omalta kotisohvaltaan”, kertoo MTV:n kaupallinen tuottaja Ulla Grönfors-Sarkalahti.

Masked Singerin uudella 9.9. alkavalla kaudella etsivät Maria Veitola ja Janne Kataja saavat rinnalleen laulaja Benjamin Peltosen ja radiotoimittaja-juontaja Jenni Poikeluksen. Juontaja Ile Uusivuori luotsaa ohjelmaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Powerin Hintabotti vierailee Masked Singer Suomen uudella kaudella uudenlaisessa ohjelmayhteistyössä
Powerin Hintabotti vierailee Masked Singer Suomen uudella kaudella uudenlaisessa ohjelmayhteistyössä
Lataa

Power Finland Oy

Power Finland kuuluu Power International AS -konserniin, joka omistaa Power-ketjut Norjassa, Tanskassa, Suomessa sekä Ruotsissa. Pohjoismainen keskusvarasto sijaitsee Ruotsissa. Konsernin liikevaihto on lähes 1,5 miljardia euroa. Power-ketju perustuu äärimmäiseen kustannustehokkuuteen ja sen tavoitteena on tarjota asiakkaalle myymälöissä aina sama hinta kuin Power.fi-nettikaupassa. Suomessa on yli 40 Power-myymälää. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Power Finland Oy

Kiertotalouden kyselytutkimus: suomalaiset ovat esimerkillisiä kierrättäjiä, mutta 66,9 % jättää elektroniikan kierrättämättä – onko raha paras kannuste, joka saisi suomalaiset osallistumaan elektroniikan kiertotalouteen?9.5.2023 07:20:00 EEST | Tiedote

Suomalaiset kokevat olevansa kierrättäjinä esimerkillisen taitavia ja aktiivisia. Silti elektroniikka ei päädy kiertoon. Suomen kiertotaloudelle ja luonnonvarojen kestävälle käytölle kierrätysinnon kasvattaminen olisi kriittistä. Kodinelektroniikkaketju Power vastaa haasteeseen RePOWER-palvelulla, jossa asiakas saa hyvityksen elektroniikkalaitteista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme