Viisas Elämä Oy

Fyysikon uutuuskirja avartaa käsityksiämme vedestä

Jaa

Mitä tiedämme vedestä? Voiko vesi parantaa? FT, fyysikko Johanna Blomqvistin uutuusteos Veden mysteeri – Sukellus syvimpään olemukseemme (Viisas Elämä, 2023) johdattaa lukijan ennennäkemättömällä tavalla veden mysteeriin rohkaisten löytämään uudenlaisen yhteyden veteen ja itseensä.

Kirjailijan kuva: Tuomas Mikkonen. Kansi: Jonna Nisu. Kannen kuva: Elina Manninen
Kirjailijan kuva: Tuomas Mikkonen. Kansi: Jonna Nisu. Kannen kuva: Elina Manninen

”Väitän, että ymmärtääksemme paremmin itseämme, meidän pitäisi yrittää ymmärtää paremmin vettä.”

- Johanna Blomqvist teoksessa Veden mysteeri – Sukellus syvimpään olemukseemme.

Yhdiste, josta ihminen koostuu jopa yli 70 prosenttisesti ja joka peittää maapallosta lähes saman verran, on kaikkein yleisin, mutta samalla kaikkein huonoimmin ymmärretty kemiallinen yhdiste ja neste. Vesi on mysteeri, joka poikkeaa muista nesteistä muun muassa olomuodoiltaan, tiheydeltään sekä termodynaamisilta ja fysikaalisilta ominaisuuksiltaan. Kun etsitään elämää, etsitään vettä.

Fyysikko Johanna Blomqvistin uutuusteos perehtyy veteen niin tieteen, fysiikan kuin uusimpien tutkimustenkin avulla tarjoten lukijalle kattavan kuvan veden rakenteesta, vesitutkimuksesta ja siitä, miten vettä on lähestytty luonnontieteissä. Tietokirja auttaa myös Blomqvistin omien kokemusperäisten vesitutkimuksien ja avantouinnin kautta lukijaa löytämään uudenlaisen yhteyden veteen – meidän jokaisen syvimpään olemukseemme.

”Tässä kirjassa kulkee rinnan kaksi tarinaa. Toisessa yritetään ymmärtää, mitä vesi on objektiivisemmin ja toisessa kokemuksellisesti eli subjektiivisemmin. Kirjan tarkoitus on etsiä itseasiassa vastauksia ymmärtääksemme paremmin itseämme. Kuuntele siis ajatuksiasi ja toisinaan myös tunteitasi tätä kirjaa lukiessasi, antaudu niiden vietäväksi, sillä sinä ja vesi olette yhtä.” rohkaisee Blomqvist lukijaa ja muistuttaa, että kirja kertoo oikeastaan meistä itsestämme.

Filosofian tohtori Johanna Blomqvist on kylmävesiuintiin hurahtanut fyysikko, yrittäjä ja kansainvälisesti julkaissut kirjailija. Hän lähestyy aiheitaan avoimesti tutkijan asenteella. Blomqvistin aiempia teoksia ovat Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen (Viisas Elämä, 2016) sekä Hypertodellisuus – Olet olemassa ja merkittävä (Basam Books, 2020).

Veden mysteeri – Sukellus syvimpään olemukseemme ilmestyy kirjakauppoihin viikolla 36.

Katso kirjan esittelyvideo YouTubessa 

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 30 vuoden kokemus kotimaisen ja ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Julkaisemme huippuasiantuntijoiden kirjoittamia innostavia ja koskettavia teoksia elämän eri osa-alueille. Viisas Elämä on Suomen johtavin kustantamo hyvinvoinnin ja elämäntaidon kategoriassa. Teoksemme tarjoavat oivalluksia merkitykselliseen elämään.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kansi: Jonna Nisu. Kannen kuva: Elina Manninen
Kansi: Jonna Nisu. Kannen kuva: Elina Manninen
Lataa
Kuva: Tuomas Mikkonen
Kuva: Tuomas Mikkonen
Lataa

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Viisas Elämä -kustantamon kevään 2024 kirjakatalogi on julkaistu23.10.2023 08:48:00 EEST | Tiedote

Viisas Elämä -kustantamon kevään 2024 kirjauutuudet sisältävät runsaasti kiehtovia aiheita. Kotimaisissa uutuuksissa tanssitaan muun muassa eurodance-musiikin maailmaan Movetron-yhtyeen kanssa ja opitaan tekemään pysyviä muutoksia omaan hyvinvointiin valmentaja Monna Pursiaisen johdolla. Käännöskirjoista keväällä ilmestyvät esimerkiksi Tony Robbinsin Vahva elinvoima sekä New York Timesin myyntilistan ykkönen Mielen hiljainen vallankumous. Tutustu nyt myös muihin mielenkiintoisiin teoksiin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme