A-Insinöörit Oy

A-Insinöörit avaa toimipisteen Jyväskylään

Jaa

Rakentamisen suunnittelu- ja konsulttiyhtiö A-Insinöörit laajentaa toimipisteverkostoaan Jyväskylään. Paikallisen tiimin voimin yhtiö tavoittelee isompaa osuutta kasvukeskuksen taloyhtiö- ja korjausrakentamisen markkinoista.

A-Insinöörit vahvistaa jalansijaansa yhdessä Suomen kasvukeskuksista Jyväskylässä. 1. syyskuuta avattava toimisto keskittyy tarjoamaan suunnittelu- ja projektipalveluja laaja-alaisiin kiinteistöjen korjaushankkeisiin sekä taloyhtiöiden peruskorjauksiin.

– Jyväskylä on elinvoimainen ja vetovoimaansa osoittava kasvukeskus, jossa katsotaan pitemmälle tulevaisuuteen, niin kuin mekin teemme. Korjausrakentamiselle riittää kysyntää, vaikka ajat rakennusalalla ovat nyt epävarmat ja vaikeasti ennustettavat. Haluamme palvella paikallisia asiakkaita kiinteistöjen vastuullisessa ylläpidossa ja kehittämisessä hyvien paikallisten rakenne- ja talotekniikkaosaajien voimin, toimialajohtaja Juha Valtari sanoo.

– Kiinteistöjen korjaaminen on resurssiviisasta, mutta vaatii ilmasto-olosuhteiden ja ympäristövaatimusten muuttuessa laveaa osaamista. Tuomme vahvan kiertotalouden, rakennusfysiikan ja sisäilma-asiantuntemuksemme Jyväskylän korjaushankkeiden hyödyksi.

A-Insinöörien korjaussuunnittelijat tunnetaan erityisesti pääkaupunkiseudulla ja Tampereella mm. keskusta-alueiden arvokohteiden, vaativien julkisivuremonttien sekä kiinteistöjen käyttötarkoituksen muutosten osaajana. Samaan konserniin kuuluvat myös korjauskohteistaan tunnetut arkkitehtisuunnittelijat Konkret ja B&M.

Jyväskylässä A-Insinöörit on ollut mukana suunnittelijana mm. Jyväskylän teatteritalon, Jyväskylän paviljongin, Jyväskylän lyseon ja Keski-Suomen museon peruskorjauksissa, Lutakko-korttelin ja Puukuokka-kerrostalojen rakentamisessa sekä Jyväskylän yliopiston kirjaston peruskorjauksessa. A-Insinöörit on myös Jyväskylän kaupungin puitesopimuskumppani.

Nyt aloittavassa A-Insinöörien Jyväskylän toimipisteessä työskentelee alkuvaiheessa 11 kokenutta korjausrakentamisen suunnittelijaa ja projektipäällikköä.

– Tunnemme paikallisten taloyhtiöiden ja kiinteistönomistajien tarpeet, ja korjausrakentamisen puolella panostaminen näkyy Jyväskylän seudullakin. On oikein hyvä jatkaa työtä hyvämaineisessa yhtiössä, kestävän rakentamisen osaavassa kollegaverkostossa, suunnittelujohtaja Juha-Pekka Hakkarainen toteaa.

Toimisto avaa ovensa Suomen Talokeskuksen entisissä tiloissa osoitteessa Vasarakatu 9. Suurin osa A-Insinöörien Jyväskylän henkilöstöstä on aiemmin toiminut Talokeskuksen palveluksessa, jonka toiminta Jyväskylässä päättyy.

Yhteyshenkilöt

Juha Valtari, toimialajohtaja, korjaussuunnittelu- ja asiantuntijapalvelut,
A-Insinöörit
puh. 0400 908 817
juha.valtari@ains.fi

Juha-Pekka Hakkarainen, suunnittelujohtaja
puh. 043 825 5605
juha-pekka.hakkarainen@ains.fi

Kuvat

Lutakon alue Jyväskylässä.
Lutakon alue Jyväskylässä.
Lataa
Lataa

Tietoa julkaisijasta

A-Insinöörit (AINS Group) on suomalainen, ennakkoluuloton kiinteistö- ja rakennusalan suunnittelu- ja konsulttitalo. Luomme yhdessä parasta rakennettua ympäristöä ja haastamme koko alaa uudistumaan kestävästi. 1 300 hengen asiantuntijayhteisömme tarjoaa kiinteistö- ja rakennushankkeisiin kaikki suunnittelu- ja projektijohtopalvelut kuudella liiketoiminta-alueella: rakennuttaminen, arkkitehtisuunnittelu, rakennesuunnittelu, korjaussuunnittelu, teollisuus- ja talotekniikka sekä yhdyskunta- ja ympäristösuunnittelu. Toimimme 18 toimipisteessä Suomessa ja kansainvälisesti.

A-Insinöörit – ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. www.ains.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta A-Insinöörit Oy

Tikkurilan osaamiskampus etenee – pääradan varteen nousee oppilaitosten ja yritysten ekosysteemi21.9.2023 08:37:00 EEST | Tiedote

Tikkurilan Jokiniemeen rakennetaan merkittävä opiskelijoiden ja työpaikkojen keskittymä, jossa kaikkialle pääsee esteettömästi kävellen ja pyöräillen. Maan alla tärinän ja runkomelun torjunta sekä kunnallistekniikka yhdistyvät kekseliäällä tavalla. A-Insinöörit vastaa Vantaan kärkihankkeessa muun muassa katusuunnitelmista ja tärinäntorjunnasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme