Adapteo Finland Oy

Aleksi Hillman Adapteo Groupin tuotekehityspäälliköksi

Jaa
Aleksi Hillman on valittu muunneltavia tilaratkaisuja tarjoavan Adapteo Groupin uudeksi tuotekehityspäälliköksi. Hillmanin vastuulla on johtaa Adapteon Pohjois-Euroopan tuotestrategiaa ja koko tuotevalikoiman kehittämistä.
Aleksi Hillman. Kuva: Adapteo Finland.
Aleksi Hillman. Kuva: Adapteo Finland.

Aleksi Hillman on toiminut Adapteo Finlandin palveluksessa tuote- ja teknisten toimintojen johtajana jo toukokuusta 2019 lähtien. Aiemmassa roolissaan hän vastasi Suomen markkinoiden tarjous- ja tuotehallinnasta sekä suunnittelusta. Toukokuussa Hillman nousi Adapteo Finlandin emoyhtiön, Adapteo Groupin, palvelukseen tuotekehityspäälliköksi. Hillmanin nimitys vahvistaa Adapteon sitoutumista näyttämään suuntaa vastuullisuudessa ja modernissa rakennusteknologiassa.

“Nykyisessä tehtävässäni käsiteltävät asiat ja kokonaisuudet ovat laajempia, mutta perusteet taustalla ovat samat kuin Suomen mittakaavassa. Eri maiden väliset kulttuuri-, lainsäädäntö- ja tulosyksiköiden erot tuovat vaihtelevuutta ja haasteita uudessa työnkuvassa. Päällimmäinen tunne on kuitenkin ollut hyvä ja luottavainen”, kuvailee Aleksi Hillman uutta työnkuvaansa.

“Aleksin vahva kokemus ja johtamisvalmiudet ovat keskeisessä asemassa, kun asiakaskunnan tarpeita jalostetaan teknisiksi ratkaisuiksi, jotta koko tuoteportfoliomme palvelee käyttäjiä optimaalisesti ja integroituu osaksi kestävää liiketoimintaa”, kommentoi Adapteo Groupin operatiivinen johtaja Teemu Saarela.

Tuotekehityspäällikön ydintehtävänä on olla vastuussa Pohjoismaiden tuotestrategiasta moduulien osalta, mikä merkitsee kokonaisvaltaista näkemystä tuotteiden nykytilanteesta, kehityssuunnasta ja tulevaisuudesta.

“Pääsen myös käytännön tasolla työskentelemään eri maayhtiöidemme kanssa ja auttamaan heitä tuotteisiimme liittyvissä asioissa ja kysymyksissä. Lisäksi tehtävänkuvaani kuuluvat erilaiset yrityksen sisäiset ja ulkoiset kehitysprojektit”, Hillman kertoo.

Adapteo tarjoaa vuokralle muunneltavia ja joustavia rakennusratkaisuja aina muutamasta kuukaudesta vuosiin tai jopa vuosikymmeniin. Rakennukset toteutetaan puusta modulaarisella rakennustavalla, mahdollistaen niiden mukautumisen aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Aleksi Hillman
Tuotekehityspäällikkö
aleksi.hillman@adapteo.com
puh. 040 067 6220


Haastattelupyynnöt:
Jukka Holopainen
Ahjo Communications
jukka.holopainen@ahjocomms.fi
puh. 040 560 6846

Kuvat

Aleksi Hillman. Kuva: Adapteo Finland.
Aleksi Hillman. Kuva: Adapteo Finland.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Adapteo Finland Oy
Adapteo Finland Oy
Äyritie 12 A
01510 Vantaa

Adapteo on Pohjois-Euroopan johtava muunneltavien tilojen toimittaja. Kehitämme, rakennamme, vuokraamme ja myymme muunneltavia rakennuksia, joita voidaan käyttää uudelleen ja suurentaa tai pienentää asiakkaidemme muuttuvien tarpeiden mukaan. Tarjoamalla tiloja välttämättömiin toimintoihin, kuten kouluille, päiväkodeille, palveluasumiseen, toimistoiksi ja majoitustiloiksi, luomme arvoa yhteiskunnalle.

Adapteon modulaariset ratkaisut vuokrataan yhä uudelleen ja uudelleen, mikä minimoi materiaalin käytön ja edistää kiertotaloutta. Kunnianhimoisella kestävän kehityksen ohjelmalla yhtiö näyttää alallaan tietä kohti vastuullisempaa tulevaisuutta. Yhtiö innovoi kestävää kehitystä varten, kehittää ilmastoälykkäitä rakennuksia ja kantaa vastuuta arvoketjusta. Näin yhtiö rakentaa mukautuvaa ja kestävää kehitystä tukevaa yhteiskuntaa.

Adapteon rakennuskanta on 1,3 miljoonaa neliömetriä ja toiminta-alueita ovat Ruotsi, Suomi, Norja, Tanska, Saksa, Belgia, Alankomaat ja Liettua. Valtaosa Adapteon liikevaihdosta tulee julkisen sektorin vuokrasopimuksista.