Gofore Oyj

Auli Packalén nimitetty Goforen brändistä ja tarjoomasta vastaavaksi johtajaksi

Jaa

Gofore on nimittänyt Auli Packalénin brändistä ja tarjoomasta vastaavaksi johtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi 1.9.2023 alkaen. Packalén siirtyy tehtävään yhtiön sisältä. Hän on toiminut johtotehtävissä ja konsulttina muutosjohtamisen palveluita tarjoavassa CCEA Oy:ssä, joka liittyi Goforeen yrityskaupassa 2021. Brändin ja tarjooman vastuualueeseen kuuluvat yhtiön viestintä ja markkinointi. Nimityksellä Gofore vahvistaa kasvua, tunnettuutta ja palvelutarjontaa strategisilla digitaalisen yhteiskunnan ja älykkään teollisuuden toimialoillaan.

”Goforen brändi ja tunnettuus ovat vahvistuneet kohisten viime vuosina. Nyt haluamme panostaa erityisesti Goforen kokonaisvaltaiseen tarjoomaan ja sen tunnetuksi tekemiseen valituissa asiakasryhmissä, niin kotimarkkinalla Suomessa kuin kansainvälisesti, etenkin saksankielisen Euroopan alueella. Olemme nostamassa Goforea seuraavalle tasolle asiakkaidemme digitaalisen transformaation kumppanina, osana kasvustrategiaamme. Toivotan Aulin tervetulleeksi johtoryhmään ja tärkeään rooliin tämän strategian toteuttamisessa”, sanoo toimitusjohtaja Mikael Nylund.

Auli Packalénilla (47) on vahva kokemus brändin, tarjoomakehityksen, viestinnän, markkinoinnin ja liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Packalén on työskennellyt vuodesta 2010 CCEA:ssa, jossa hän on vastannut mm. yhdestä liiketoiminta-alueesta sekä yrityksen brändistä ja palvelukehityksestä. Aiemmin Packalén on toiminut mm. viestintätoimistossa eri tehtävissä. Hän on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri.

”Uusi tehtäväni on todella innostava. Siinä yhdistyy paluu juurilleni, uuden oppiminen sekä aiemman kokemukseni hyödyntäminen. Gofore on tehnyt viime vuosina vaikuttavaa työtä vahvan brändin rakentamisessa ja kasvanut onnistuneesti yritysostoilla. Niiden ansiosta pystymme auttamaan älykkään teollisuuden ja digitaalisen yhteiskunnan asiakkaitamme ja kehittämään palvelutarjoomaa, joka tukee yhtiömme kasvustrategiaa. Jo nyt asiakkaamme saavat meiltä kokonaispalvelua muun muassa koneiden ja laitteiden elinkaaren digitalisointiin, ihmisten elämäntapahtumalähtöisten palveluiden kehitykseen sekä hyvinvointialueiden kehittämiseen”, Auli Packalén kommentoi nimitystään.

Vuodesta 2019 Goforen markkinoinnista ja viestinnästä vastannut johtaja Petra Sievinen jättää samassa yhteydessä Goforen johtoryhmän. 

”Petra on johtanut Goforen markkinointia ja viestintää menestyksekkäästi neljän vuoden ajan. Tänä aikana yhtiömme brändi ja sijoittaja- työnantajamaine ovat vahvistuneet merkittävästi, ja Goforella on selkeä ja omaleimainen tapa viestiä ja puhutella sidosryhmiämme. Kiitän Petraa lämpimästi Goforen tunnettuuden eteen tekemästään työstä”, Nylund sanoo.

Konsernin johtoryhmä 1.9.2023 alkaen:

Mikael Nylund, toimitusjohtaja
Sanna Hildén, henkilöstöjohtaja
Ville Hurnonen, johtaja, yritysjärjestelyt ja tietohallinto
Elja Kirjavainen, toimitusjohtajan sijainen, johtaja, digitaalinen muutos ja tj., Gofore Lead Oy
Harri Laukkanen, johtaja, teollisuuden digitalisaatio ja tj., Gofore Drive Oy
Kalle Mäki, lakiasiainjohtaja
Miika Nurminen, johtaja, digitaalinen laadunvarmistus ja tj., Gofore Verify Oy
Auli Packalén, johtaja, brändi ja tarjooma
Teppo Talvinko, talousjohtaja
Riikka Vilminko-Heikkinen, johtaja, myynti ja asiakasarvo
Juha Virtanen, johtaja, digitaaliset palvelut

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mikael Nylund
toimitusjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 540 2280
mikael.nylund@gofore.com

Auli Packalén
johtaja, brändi ja tarjooma, Gofore Oyj
p. 040 845 3045
auli.packalen@gofore.com
(pe 1.9. tavoitettavissa klo 13 eteenpäin)

Kuvat

Auli seisoo ikkunan edessä ja pitää kättään pöydällä.
Auli Packalén aloittaa Goforen brändistä ja tarjoomasta vastaavana johtajana. Kuva: Antti Rastivo
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on 1 400 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 149,9 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.com

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Gofore Oyj

Onko neuroepätyypillisyys vaiettu aihe työpaikoilla? Monimuotoisuus pitää valjastaa vahvuudeksi3.5.2023 08:15:00 EEST | Tiedote

Tutkimusten mukaan 15–20 prosenttia ihmisistä on neuroepätyypillisiä. Silti keskustelua neurokirjosta ja sen kohtaamisesta nimenomaan työelämässä ei asiantuntijoiden mielestä käydä riittävästi. Neurokirjoon kuuluu tyypillisesti mm. ADHD ja autismin kirjo, joihin usein liittyvä häpeän tunne, ennakkoluulot tai pelko vaikutuksesta uraan voivat estää asian puheeksi ottamista työpaikalla. Neuromonimuotoisuuden ymmärtäminen ja edistäminen on aihe, johon Gofore on tarttunut esimerkiksi tarjoamalla työyhteisölle tietoa ja koulutusta sekä kehittämällä rekrytointiaan. Tukea ja osaamista neurokirjon käsittelyyn yritys saa työterveyskumppaniltaan Mehiläiseltä.

Tutkimus: Julkinen sektori luottaa pilvipalveluiden tietoturvaan, epäselvä lainsäädäntö rajoittaa pilvisiirtymää27.2.2023 10:30:00 EET | Tiedote

Julkinen sektori suhtautuu pilvipalveluiden käyttöön avoimesti ja näkee niiden mahdollisuudet suurelta osin positiivisesti. Luottamus pilviteknologian turvallisuuteen on vahvistunut, ja kaksi kolmesta julkissektorin johtajasta sanoo, että pilvipalveluiden tietoturvallisuus on hyvällä tasolla. Palveluiden laajempaa siirtoa konesaleista pilveen rajoittaa oman osaamisen puute sekä epäselvä lainsäädäntö ja ohjeistus. Suomen julkissektorin valmiuksia ja näkemyksiä julkipilvestä ja pilvisiirtymästä selvittäneeseen tutkimukseen haastateltiin 65 tietohallinto- ja IT-johtajaa virastoista, ministeriöistä sekä sote- ja kuntasektorilta.

Tietoturvaosaajille suuri tarve – Gofore kouluttaa asiantuntijoita vastatakseen asiakaskysyntään24.1.2023 08:30:00 EET | Tiedote

IT-yhtiö Gofore alkaa kouluttaa kyber- ja tietoturvan osaajia vastatakseen asiakkaidensa kasvavaan tietoturvapalveluiden kysyntään. Yhtiö rekrytoi huhtikuussa alkavaan, puoli vuotta kestävään palkalliseen koulutukseen IT-alan tehtävistä jo kokemusta kerryttäneitä teknisiä asiantuntijoita, jotka haluavat erikoistua ja työskennellä jatkossa tietoturvan parissa. Palveluiden kysyntä on kasvanut voimakkaasti, mutta osaajia ei ole riittävästi saatavilla. Erilaisten selvitysten mukaan Suomessa on valtava tarve kyber- ja tietoturvan asiantuntijoille. Gofore on mukana toimialan verkostossa, joka kartoittaa osaamistarpeita ja edistää kouluttautumista alalle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme