Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT

Tekojen tori -kampanjassa etsitään Suomen kekseliäintä kuntaa tai hyvinvointialuetta

Jaa

Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT ja alan pääsopijajärjestöt kannustavat jälleen kunta- ja hyvinvointialalla työskenteleviä jakamaan kehittämistekojaan Tekojen tori -portaalissa. Kampanjaan voivat osallistua kaikki kunta- ja hyvinvointialuetyön kehittäjät kertomalla portaaliin oman työpaikkansa toimintatapojen ja palvelujen uudistamisesta.

Kunta- ja hyvinvointialuetyön kehittämisellä on paljon merkitystä, sillä palvelujen sujuvuus ja työntekijöiden hyvinvointi vaikuttavat jokaiseen.  

”Haluamme nostaa julkisen työn arvoa ja tehdä näkyväksi isoja ja pieniä kehittämistekoja kunnista ja hyvinvointialueilta. Kannustamme ja innostamme alan työpaikkoja levittämään ideoitaan ja kehittämisratkaisujaan muille”, kertoo työelämän kehittämisen asiantuntija Anna-Mari Jaanu. 

Jo 1062 tekoa ja toiset tuhat tulossa! 

Vuoden 2022 kekseliäimmän kunnan tittelin voitti Liminka. Liminkalaiset ahkeroivat viime syksyn kampanjassa Tekojen tori -verkkoportaaliin kaikkiaan 68 kehittämistekoa. Liminka voitti Suomen kekseliäimmän kunnan palkinnon toistamiseen. 

Tekojen torilla on nyt 1062 kehittämistekoa yli 140:sta kunta-alan organisaatiosta. Tänä vuonna myös hyvinvointialueet voivat osallistua kampanjaan. 

“Kun ajat ovat haastavat, tarvitaan hyviä tekoja. Kunnissa ja hyvinvointialueille pohditaan jatkuvasti, miten toimintatapoja, prosesseja tai palveluja tulisi parantaa, kehittää ja uudistaa. Käynnissä on isoja projekteja ja kehittämishankkeita, mutta kehittämistä tehdään koko ajan myös osana arjen työtä. Usein pienikin oivallus voi parantaa työn sujuvuutta ja työelämän laatua”, sanoo Anna-Mari Jaanu. 

Innostavimmat kehittämisteot ja eniten kehittämistekoja kampanja-aikana 4.9–15.10.2023 ilmoittaneet kunnat sekä hyvinvointialueet palkitaan 4.12.2023 Helsingissä Tärkeissä töissä -gaalassa. 

Tekojen tori -portaali on osa työelämän kehittämisen Tärkeissä töissä -kokonaisuutta. Sitä tuottavat Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT ja kunta-alan pääsopijajärjestöt eli Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO, Julkisen alan unioni JAU sekä Sosiaali- ja terveysalan neuvottelujärjestö Sote ry.

tärkeissätöissä.fi/tekojentori 
#tärkeissätöissä

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT

Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT on kunta- ja hyvinvointialan työnantajajärjestö ja työmarkkinakeskusjärjestö. Jäseniämme ovat kunnat, kuntayhtymät, hyvinvointialueet ja hyvinvointialueyhtymät sekä niiden omistamat yritykset.

Neuvottelemme alan työ- ja virkaehtosopimukset, kehitämme työelämää ja osallistumme lainvalmisteluun. Työmme on lakisääteistä, ja sitä tehdään virkavastuulla. Kunta- ja hyvinvointiala työllistää Suomessa joka viidennen palkansaajan. Tavoitteenamme on turvata suomalaisille laadukkaat hyvinvointipalvelut ja puolustaa veronmaksajien etua.

www.kt.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme