A-Insinöörit Oy

Jari Jäntti johtamaan A-Insinöörien korjaussuunnittelupalveluja Keski- ja Itä-Suomessa

Jaa

Jari Jäntti on nimitetty luotsaamaan A-Insinöörien uutta korjausrakentamisen suunnitteluyksikköä. Yksikköön kuuluvat yrityksen taloyhtiöille sekä kiinteistöjen korjauksiin ja ylläpitoon tarjoamat suunnittelu- ja projektipalvelut Kuopiossa ja Jyväskylässä. A-Insinöörit aloitti toiminnan uudessa toimipisteessään Jyväskylässä 1. syyskuuta.

DI Jari Jäntti on nimitetty syyskuun alussa A-Insinöörien uusimman korjausrakentamisen palveluyksikön johtajaksi. Keski- ja Itä-Suomen yksikköön kuuluvat Kuopion sekä uuden Jyväskylän toimipisteen rakenne-, sisäilma- ja talotekniikan asiantuntijat. Jäntti siirtyi yksikönjohtajaksi A-Insinöörien suunnittelujohtajan tehtävistä.

Yksikön kokeneet asiantuntijat tarjoavat suunnittelu- ja projektipalveluja laaja-alaisiin kiinteistöjen korjaushankkeisiin sekä taloyhtiöiden peruskorjauksiin. 

– Jyväskylässä on paljon mahdollisuuksia, sillä kaupunki lähikuntineen kasvaa jatkuvasti. Paikallisten asiantuntijoidemme voimin saamme paremmin jalansijaa ja tulemme alueen toimijoille ja taloyhtiöille tutuksi erityisesti kokonaisvaltaisena hankekumppanina. Samalla kokonaispalvelumallilla on kysyntää myös Kuopiossa, jossa kiinteistökannassa on paljon korjausvelkaa, yksikönjohtaja Jari Jäntti A-Insinööreistä sanoo.

Ennen nimitystään Jäntti on toiminut A-Insinööreissä suunnittelujohtajana ja sitä ennen Suomen Talokeskuksessa Kuopion aluepäällikkönä.

– Kuopiossa meillä on vahvaa rakenneteknistä osaamista ja Jyväskylän päässä puolestaan etenkin korjauskohteiden taloteknisten töiden ammattilaisia. Osaamiset yhdistämällä voimme vastata myös teollisuuden tarpeisiin, Jäntti kertoo.

A-Insinöörien korjaussuunnittelijat tunnetaan erityisesti pääkaupunkiseudulla ja Tampereella mm. keskusta-alueiden arvokohteiden, vaativien julkisivuremonttien sekä kiinteistöjen käyttötarkoituksen muutosten osaajana. Samaan konserniin kuuluvat myös korjauskohteistaan tunnetut arkkitehtistudiot Konkret ja B&M.

A-Insinöörien korjauskohteisiin Jyväskylässä ja Kuopiossa kuuluvat mm. Kuopion aseman ja yliopistollisen sairaalan uudistukset, Kuopion museon peruskorjaus ja laajennus, Jyväskylän teatteritalon, Jyväskylän paviljongin ja Jyväskylän lyseon saneeraukset sekä Keski-Suomen museon peruskorjaus. 

– Meillä on nyt hyvä pohja kasvaa yhdessä kiinteistöjen vastuullisen ylläpidon ja resurssiviisaiden korjaushankkeiden kumppanina myös Keski- ja Itä-Suomessa. Paikallistuntemus yhdistyy valtakunnan mitassa vahvaan kiertotalouden, rakennusfysiikan ja sisäilman osaamiseen, toimialajohtaja Juha Valtari sanoo.

A-Insinöörien konsernin korjaussuunnittelun ja asiantuntijapalveluiden toimialalla työskentelee yli 180 korjaussuunnittelun, rakennusterveyden, taloyhtiöpalveluiden ja kestävän kehityksen asiantuntijaa.

Yhteyshenkilöt

Jari Jäntti, yksikönjohtaja, korjaus- ja asiantuntijapalvelut, Keski- ja Itä-Suomi, A-Insinöörit
puh. 040 653 1725, jari.jantti@ains.fi

Juha Valtari, toimialajohtaja, korjaussuunnittelu- ja asiantuntijapalvelut, A-Insinöörit
puh. 0400 908 817, juha.valtari@ains.fi

Tietoa julkaisijasta

A-Insinöörit (AINS Group) on suomalainen, ennakkoluuloton kiinteistö- ja rakennusalan suunnittelu- ja konsulttitalo. Luomme yhdessä parasta rakennettua ympäristöä ja haastamme koko alaa uudistumaan kestävästi. 1 300 hengen asiantuntijayhteisömme tarjoaa kiinteistö- ja rakennushankkeisiin kaikki suunnittelu- ja projektijohtopalvelut kuudella liiketoiminta-alueella: rakennuttaminen, arkkitehtisuunnittelu, rakennesuunnittelu, korjaussuunnittelu, teollisuus- ja talotekniikka sekä yhdyskunta- ja ympäristösuunnittelu. Toimimme 19 toimipisteessä Suomessa ja kansainvälisesti.

A-Insinöörit – ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. www.ains.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta A-Insinöörit Oy

Tikkurilan osaamiskampus etenee – pääradan varteen nousee oppilaitosten ja yritysten ekosysteemi21.9.2023 08:37:00 EEST | Tiedote

Tikkurilan Jokiniemeen rakennetaan merkittävä opiskelijoiden ja työpaikkojen keskittymä, jossa kaikkialle pääsee esteettömästi kävellen ja pyöräillen. Maan alla tärinän ja runkomelun torjunta sekä kunnallistekniikka yhdistyvät kekseliäällä tavalla. A-Insinöörit vastaa Vantaan kärkihankkeessa muun muassa katusuunnitelmista ja tärinäntorjunnasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme