Gigantti

Gigantin elokuun myydyimmät puhelimet TOP 10 – Elokuu eteni odotusten mukaan “kuin juna kiskoilla”, vakuutusten myynti ponnahti kasvuun

Jaa

Gigantin myydyimpien puhelimien lista koostui elokuussa odotetusti Samsungin ja Applen suosikkilaitteista, mutta listalle nousivat edullisemmat mallit myös Nokialta ja Motorolalta. Elokuussa alkanut Back to school -kampanja oli monelle arvokas tilaisuus hankkia koululaiselle kännykkä alennettuun hintaan. Tuotevakuutusten myyntimäärä nousi elokuussa merkittävästi.

Moni hankki elokuussa alkaneesta Back to school -kampanjasta koululaiselle kännykän alennettuun hintaan. Kuva: Gigantti Oy / Petri Saarelainen
Moni hankki elokuussa alkaneesta Back to school -kampanjasta koululaiselle kännykän alennettuun hintaan. Kuva: Gigantti Oy / Petri Saarelainen

Gigantin elokuun myydyin puhelin on edellisten kuukausien tapaan keskihintainen Samsung Galaxy A54. Myydyimpien puhelimien listalta löytyy peräti viisi Samsungin edullisemman A-sarjan mallia, minkä lisäksi Applen kestosuosikit iPhone 13 ja iPhone 14 pitävät paikkansa listalla. Vaikka elokuussa myytiin odotetusti etenkin Samsungin ja Applen malleja, löytyy joukosta myös Motorolan E13- ja Nokian C32 -mallit.

“Elokuu on ehdoton sesonkikuukausi puhelimissa. Koulujen alkamisen liepeillä kännyköitä myydään paljon etenkin koululaisten käyttöön. Tänä vuonna elokuu oli täysin odotusten mukainen: kuukausi eteni kuin juna kiskoilla. Siinä mielessä TOP 10 -lista on varsin yllätyksetön”, Gigantin telecom-tuotteiden myyntipäällikkö Jyri Helistö kertoo.

Elokuussa myydyt puhelimet ovat samassa keskihinnassa kuin viime vuonna. Puhelimien keskihinnan nousun voidaankin nähdä pysähtyneen. Kaikki elokuun TOP 10 -listan laitteet ovat kampanjahinnoiteltuja.

Suurin osa listan malleista on edullisia tai keskihintaisia laitteita. Koululaiselle ostetaankin mieluiten luotettava älypuhelin, jossa edullinen hinta kohtaa lapsen käyttötarpeet ja iän tuomat vaatimukset.

“Nokia on varmasti nappivalinta lapsen ensipuhelimeksi. Se on hintaluokaltaan edullinen, siinä on loistavat perustoiminnot, ja merkkinä Nokia on suomalaisille luotettava”, Helistö kertoo.

Tuotevakuutus turvaa tapaturman sattuessa

Elokuussa puhelimiin ostettiin tavallista enemmän tuotevakuutuksia.

Gigantin maailmanlaajuinen tuotevakuutus korvaa puhelimelle rajattoman määrän huoltoja tapaturman sattuessa. Vakuutus kattaa esimerkiksi näytön rikkoutumiset, pudotukset ja nestevauriot sekä kotona että matkalla.

Laitteen voi korjauttaa Gigantti-liikkeessä 5–7 arkipäivässä.

“Vakuutuksia ostettiin elokuussa valtavasti enemmän kuin aikaisemmin, eikä edes kampanjointi selitä suosion kasvua. Ihmiset haluavat turvata oman ja perheensä puhelimet ja mahdollisesti säästyä isoilta korjauskuluilta”, Helistö toteaa.

Yhteystiedot / Gigantti

Jyri Helistö
Telecom-tuotteiden myyntipäällikkö
Puh. +358 44 284 1866
Jyri.helisto(a)gigantti.fi

Elokuun TOP 10 –lista

  1. Samsung Galaxy A54 5G (1.)
  2. OnePlus Nord CE 3 Lite 5G (-)
  3. Apple iPhone 14 (3.)
  4. Apple iPhone 13 (9.)
  5. Samsung Galaxy A14 5G (-)
  6. Samsung Galaxy A34 5G (8.)
  7. Samsung Galaxy A14 (6.)
  8. Samsung Galaxy A04s (5.)
  9. Motorola E13 (-)
  10. Nokia C32 (7.)

  Yhteyshenkilöt

  Gigantti on Suomen suurin elektroniikan ja kodinkoneiden jälleenmyyjä.

  Meillä on Suomessa 42 myymälää ja yrityksemme palveluksessa työskentelee yli 1 500 giganttilaista - myymälöiden ohella netti- ja yritysmyynnissä, sekä asiakaspalvelu- että jakelukeskuksissa. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Sanomatalossa.

  Liikevaihtomme tilikaudella 2022/2023 oli 525 miljoonaa euroa. Olemme osa Norjassa toimivaa Elkjøp-konsernia, joka kuuluu englantilaisen kodinelektroniikkaketjun, Currys plc:n, omistukseen.

  Lisätietoa meistä löydät kotisivuilta osoitteesta: gigantti.fi.

  Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

  Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

  Lue lisää julkaisijalta Gigantti

  Gigantin uusi myyntijohtaja Pasi Puputti haluaa entistä parempaa palvelua, huomioivalla otteella: ”Myymme ratkaisuja ihmisille, emme tuotteita tilastoihin”12.9.2023 12:40:04 EEST | Tiedote

  Suomen suurin kodinelektroniikan jälleenmyyjä, Gigantti, sai elokuussa uuden myyntijohtajan Pasi Puputin ottaessa vastuulleen yritysmyynnin lisäksi kuluttajamyynnin johtotehtävät. ”Vaikka meille on tärkeää kehittää palveluamme tehokkaammaksi ja saavutettavammaksi, yhä tärkeämpi on pitää kiinni siitä, että meihin luotetaan asiantuntijoina.”

  Gigantti avasi suuren keskusvaraston, joka mahdollistaa toimitukset jopa saman päivän aikana15.8.2023 13:30:00 EEST | Tiedote

  Suomen suurin kodinelektroniikkaketju Gigantti on avannut Helsinkiin 15 000 neliön logistiikkakeskuksen. Valtakunnallista jakelukeskusta laajennettiin uudella keskusvarastolla, joka tulee nopeuttamaan toimituksia syksyn myötä merkittävästi. Suurpääkaupunkiseutulaisilla on mahdollisuus saada kodinkone kotiinsa asennettuna jopa saman päivän aikana, muualla Suomessa toimitukset nopeutuvat vähintään päivän verran.

  Koko perhe pelaa yhteen – Gigantti ja Pelastakaa Lapset kampanjoivat elokuussa perheiden digihyvinvoinnin puolesta2.8.2023 12:01:00 EEST | Tiedote

  Gigantti ja Pelastakaa Lapset aloittavat syksyn kampanjalla, joka tukee perheiden parempaa digiarkea. ”Koko perhe pelaa yhteen” jalkautuu elokuussa aina Gigantin myymälöistä nettikanaviin ja pelitapahtuma Assembly Summer 2023:een. Kampanja tarjoaa asiantuntijavinkkejä digihyvinvoinnin ja -kasvatuksen tueksi, sekä kannustaa perheiden yhteiseen ajanviettoon ja keskusteluun.

  Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

  Tutustu uutishuoneeseemme