Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Päätöstiedote: kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan kokous 5.9.2023

Jaa
Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan 5.9.2023 kokouksen päätöstiedote on julkaistu. Lautakunta hyväksyi lausunnon kaupunginhallitukselle koskien kulttuurin ja vapaa-ajan toimialajohtajan viran täyttöä. Lausunto etenee seuraavaksi kaupunginhallitukseen.

Päätöstiedote on luettavissa Helsingin kaupungin verkkosivuilla.

Samalta sivulta löytyvät myös

  • muut päätösasiakirjat
  • tieto lautakunnan jäsenistä. Lautakunnan puheenjohtajana toimii Paavo Arhinmäki (Vas.).
  • kokousaikataulu

Lautakunta hyväksyi lausunnon kaupunginhallitukselle koskien kulttuurin ja vapaa-ajan toimialajohtajan viran täyttöä. Lausunto etenee kaupunginhallitukseen, jonka jälkeen kaupunginvaltuusto päättää toimialan uudesta toimialajohtajasta. 

Lautakunta hyväksyi myös Falkullan kotieläintilan uuden hevostallin tarveselvityksen ja hankesuunnitelman. 

Pöydälle jäi muun muassa seuraavat esitykset: kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan talousarvioehdotus vuodeksi 2024, taloussuunnitelmaehdotus vuosiksi 2024–2026, hinnoitteluperiaatteet vuodelle 2024 ja lausunto kaupunginhallitukselle uimalaiturien lisäämiseksi Helsingissä. 


Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Essi Eranka
viestintä- ja markkinointipäällikkö
kulttuuri ja vapaa-aika, Helsingin kaupunki
essi.eranka@hel.fi
p. 040 5681369

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme