Sonos

Sonos esittelee kauttaaltaan uudistetun version suositusta kaiuttimesta – Move 2 tuottaa koko kehossa tuntuvaa stereoääntä

Jaa

Kannettava Move 2 -kaiutin on laadukas voimanpesä, joka mahdollistaa Sonos-äänielämykset kaikkialla.

Sonos Move 2 on päivitetty sekä sisältä että ulkoa.
Sonos Move 2 on päivitetty sekä sisältä että ulkoa.

Sonos julkisti tänään suositun Move-kaiuttimen päivitetyn version. Move 2 toistaa tilavaa stereoääntä, ja siinä on jopa 24 tunnin akunkesto sekä kestävä ja vettähylkivä runko. Kaiutin on valmistettu vastuullisia periaatteita kunnioittaen, ja se on Sonosin ensimmäinen kaiutin, joka mahdollistaa stereoäänen missä tahansa. Move 2 on ostettavissa 499 euron hintaan 20. syyskuuta alkaen. 

"Vuonna 2019 markkinoille tullut Move on edelleen kategoriansa myydyin kaiutin. Tästä kuuluu kiitos sen ainutlaatuiselle muotoilulle, monipuolisuudelle ja voimakkaalle äänelle", kertoo Sonosin toimitusjohtaja Patrick Spence. ”Haluamme luoda äänielämyksiä, jotka inspiroivat riippumatta siitä, kenen kanssa tai missä olemme. Move 2 -kaiuttimessa on samanlainen uuden sukupolven akustiikka ja muotokieli kuin viime keväänä julkaistuissa Era-kaiuttimissa.”

Laadukas kannettava voimanpesä, josta löytyy kaikki tarpeellinen

Move 2 on päivitetty täysin sekä sisältä että ulkoa. Siitä löytyy viimeisimmät laitteistot ja ohjelmistot sekä huippuluokan akustiikka, joka toistaa laajaa stereoääntä ja syvää bassoa.

  • Täyteläinen ääni nyt stereona: Move 2:ssa on uudistettu akustinen arkkitehtuuri. Kaksi diskanttikaiutinta tuottavat stereoäänen ja kirkkaat vokaalit, joiden ansiosta live-esityksen emotionaalinen lataus välittyy täysin. Bassokaiutin takaa syvän basson ulkonakin kuunneltaessa.
  • Mukautettava järjestelmä: Bluetooth- ja WiFi-mahdollisuudet tarjoavat joustavuutta – kaksi Move 2 -kaiutinta voi muodostaa stereoparin Bluetoothin kautta WiFi-yhteydellä tai Move 2 -kaiuttimen voi ryhmittää saumattomasti Sonos-järjestelmään.
  • Lisävoimaa: Move 2:ssa on jopa 24 tunnin akunkesto – tuplasti enemmän kuin Movessa. Kaiuttimen USB-C-portin kautta tien päällä voi ladata puhelinta tai muita pienlaitteita.
  • Kestävä suunnittelu sopii mihin tahansa seikkailuun: Move 2:ssa on tyhjäkäynnillä yli 40 % pienempi energiankulutus, ja sen vaihdettava akku lisää käyttöikää. Myös tuotteen pakkaus on vastuullisesti suunniteltu.
  • Monipuolinen ääni missä vaan: IP-56-luokiteltu Move 2 kestää iskuja, roiskeita, sadetta, likaa ja aurinkoa. Automaattisen Trueplay-viritysteknologian avulla Move 2 sovittaa äänen ympäristöön, jotta kuuntelukokemus on paras mahdollinen missä vaan.
  • Muotoilu ja säätimet: Saumattomasti tuttuihin Sonos-tuotteisiin sopivien mustan ja valkoisen viimeistelyn lisäksi Move 2 on saatavilla oliivinsävyisenä. Move 2:ssa on Era-tuotteista tuttu intuitiivinen käyttöliittymä, johon kuuluvat mm. äänenvoimakkuuden säätö kapasitiivisella liukukytkimellä ja hallinta esimerkiksi Amazon Alexan, Sonos-sovelluksen tai Apple Airplay2:n kautta. Move 2 -kaiuttimen takana on myös uusi kytkin, jolla mikrofonit voi kytkeä pois päältä.
  • Sopii kaikenlaiselle sisällölle: Ääntä voi suoratoistaa WiFin tai Bluetoothin kautta. Kaiuttimen yhdistäminen levysoittimeen, tietokoneeseen tai muuhun audiolähteeseen avaa entistä enemmän kuuntelumahdollisuuksia.


Lisätietoja osoitteesta sonos.com ja sosiaalisessa mediassa tunnisteella @sonos.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot, tuotelainat ja haastattelupyynnöt:

Jenni Pöyry
Mellakka
jenni.poyry@mellakka.fi

Kuvat

Sonos Move 2 on päivitetty sekä sisältä että ulkoa.
Sonos Move 2 on päivitetty sekä sisältä että ulkoa.
Lataa
Sonos Move 2 on saatavilla oliivinsävyisenä, mustana ja valkoisena.
Sonos Move 2 on saatavilla oliivinsävyisenä, mustana ja valkoisena.
Lataa
Sonos Move 2 mustana.
Sonos Move 2 mustana.
Lataa
Sonos Move 2 mustana.
Sonos Move 2 mustana.
Lataa
Sonos Move 2 oliivinsävyisenä.
Sonos Move 2 oliivinsävyisenä.
Lataa
Sonos Move 2 oliivinsävyisenä.
Sonos Move 2 oliivinsävyisenä.
Lataa
Sonos Move 2 valkoisena.
Sonos Move 2 valkoisena.
Lataa
Sonos Move 2 valkoisena.
Sonos Move 2 valkoisena.
Lataa

Linkit

Sonos

Sonos (Nasdaq: SONO) on maailman johtava äänielämyksiin erikoistunut yhtiö. Sonosia pidetään monihuoneisen langattoman kotiteatteriäänen kehittäjänä. Sonosin innovaatiot tarjoavat ihmisille parempia kuuntelukokemuksia ja helpon pääsyn lempisisältöihinsä. Vertaansa vailla oleva äänikokemus, tarkoin suunniteltu muotoiluestetiikka, helppokäyttöisyys ja avoin alusta takaavat sen, että Sonosin tuottama laaja-alainen äänisisältö on kaikkien ulottuvilla. Sonosin pääkonttori sijaitsee Santa Barbarassa, Kaliforniassa. Lue lisää: www.sonos.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sonos

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye