Varsinais-Suomen ELY-keskus

Kutsu: Tiedotustilaisuus Kirjalansalmen sillan tilanteesta

Jaa

Varsinais-Suomen ELY-keskus ja Paraisten kaupunki kutsuvat sidosryhmät ja median edustajat tiedotustilaisuuteen perjantaina 22.9.2023 kuulemaan Kirjalansalmen sillan tilanteesta.

Kirjalansalmen sillan kunto on heikentynyt oletettua nopeammin. Selvitämme parhaillaan sillan kuntotilannetta tarkemmin yhdessä Väyläviraston asiantuntijoiden kanssa.

Kerromme tiedotustilaisuudessa sillan kuntotilanteesta sekä jatkotoimenpiteistä, joilla sillan käyttö pyritään varmistamaan uuden sillan valmistumiseen saakka. Raskaan liikenteen aiheuttamia kuormituksia sillalle on tarpeen vähentää.

Aika: perjantai 22.9.2023 klo 11–12.30

Paikka: Teams (linkki)

Tausta:

Kirjalansalmen silta Saaristotiellä (mt 180) on portti Turunmaan saaristoon ja ainoa kiinteä yhteys saaristosta mantereelle. Silta on erittäin huonokuntoinen ja elinkaarensa päässä. Sillalle on jouduttu asettamaan liikennerajoituksia sillan käytön varmistamiseksi uuden sillan valmistumiseen saakka v. 2025. Sillan kuntoa seurataan tehostetusti ja sillalle tehdään tarvittavia toimenpiteitä, joilla sillan liikennöitävyys turvataan.

Nykyisen Kirjalansalmen sillan tilanteesta ja liikennerajoituksista on koottu tietoa ELY-keskuksen verkkosivuille: https://www.ely-keskus.fi/varsinais-suomi-erityistilanteiden-infosivu-kirjalansalmen-silta  

Lisätietoja: Liikenteen asiakaspalvelu, p. 0295 020 600

Avainsanat

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varsinais-Suomen ELY-keskus

Työpajassa esillä yleissuunnitelmaluonnos valtatien 8 parantamisesta Rauman ja Eurajoen välillä4.12.2023 12:13:59 EET | Tiedote

Torstaina 14.12. kello 17.30 alkaen Eurajoen Lapijoen koululla järjestetään kaikille avoin työpaja, jossa esitellään alustava yleissuunnitelmaluonnos valtatien 8 parantamiseksi Rauman ja Eurajoen välillä. Suunnitelmaluonnoksesta keskustellaan pienryhmissä sekä etenkin haastaviin kohteisiin ja haittojen lieventämiseen haetaan ratkaisuja yhdessä keskustellen.

Avantin eritasoliittymä E18 Turun kehätiellä (kt40) avataan liikenteelle 1.12.202330.11.2023 08:21:01 EET | Tiedote

Varsinais-Suomen ELY-keskus on toteuttanut yhteistyössä Liedon kaupungin kanssa Avantin eritasoliittymän ramppien sekä katuyhteyden rakentamisen. Eritasoliittymän rakentaminen parantaa alueen liikenneyhteyksiä Tuulissuon teollisuusalueelle sekä kehätien liikenneturvallisuutta ja välityskykyä. Hanke on jatkoa Väyläviraston toteuttamalle E18 Kausela-Kirismäki -hankkeelle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme