Avain

Elina Loisan Hapsi Haamulapsi -kirja rohkaisee kohtaamaan pelkonsa

Jaa

Elina Loisan lastenkirja Hapsi Haamulapsi rohkaisee pientä lukijaa kohtaamaan pelkonsa. Asiat näyttävät erilaisilta, kun niitä katsoo uudesta näkökulmasta. Kirjan kuvituksen on tehnyt Anne Muhonen.

“Kun valot sammutetaan,
huoneiden nurkkiin hiipii pimeä,
eikä Samu uskalla kurkistaa sängyn alle.”

Elina Loisa, Hapsi Haamulapsi

Samua pelottaa öisen kodin pimeys ja se, mitä kaikkea pimeässä voi olla. Hän on tehnyt oveensa kieltokyltin kummituksille, että ne eivät tulisi hänen huoneeseensa. Eräänä yönä Samu löytää eteisestä eksyneen kummituksen, joka tarvitsee hänen apuaan. 

Ystävystyessään Hapsi Haamulapsen kanssa Samulle selviää, millaisia kummitukset oikeastaan ovat. Ne ovatkin aivan erilaisia kuin Samu oli luullut! Sen jälkeen yön pimeys ei tunnu enää samalta kuin ennen. 

Elina Loisa on Helsingissä asuva kirjailija. Hapsi Haamulapsi on Loisan ensimmäinen lastenkirja. 

teos: Hapsi Haamulapsi
kirjailija: Elina Loisa
kuvitus: Anne Muhonen
ISBN: 9789523045026
kustantaja: Avain
sivuja: 44
ilmestymispäivä: 6.9.2023

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Elina Loisa_c_Heidi Kivimäki
Elina Loisa_c_Heidi Kivimäki
Lataa
kansikuva: Elina Loisa, Hapsi Haamulapsi
kansikuva: Elina Loisa, Hapsi Haamulapsi
Lataa

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Avain

Bokashi – jätehuollon pehmeä teknologia20.9.2023 08:45:00 EEST | Tiedote

Oulun yliopiston tutkijatohtori Veera Kinnunen perehtyi pehmeään teknologiaan kirjoittaessaan teosta Bokashi: Vallankumous ämpärissä (Avain). "Jäin miettimään, mikseivät kompostit kuulu kaupunkeihin. Eikö olekin vain ideologisten ja poliittisten suhdanteiden seurausta, että kaupunkien jätehuolto on päädytty toteuttamaan vieraannuttavilla ja jättimäisillä infrastruktuureilla eikä vaikkapa pienimuotoisilla, paikallisilla järjestelmillä, kuten komposteilla ja pienvoimaloilla? Voiko jäte tehdä muutakin kuin pilata maailman", hän pohtii Kustantamon kuulumisia -blogin postauksessaan.

Karhu : Metsän kultainen omena -kirja kertoo karhujen kiehtovasta elämästä13.9.2023 07:40:00 EEST | Tiedote

Metsissämme asuvat karhut ovat ruskeakarhuja, mutta tunnemme heidät tuttavallisemmin karhuina. Kuinka karhut viestivät keskenään? Miten karhunpentu oppii itsenäiseksi karhuksi Kirja soveltuu luettavaksi kaikille karhuista kiinnostuneille, myös aikuisille, jotka haluavat tutustua metsiemme valtiaaseen, karhuun. Daga Ulv on helsinkiläinen taiteilija, joka on kuvittanut useita eläinaiheisia tietokirjoja ja lastenkirjoja. Karhu : Metsän kultainen omena on toinen osa Suomen suurpedoista kertovassa kirjasarjassa. Ensimmäinen osa Susi : Canis lupus ilmestyi keväällä 2023. teos: Karhu : Metsän kultainen omena kirjailija: Daga Ulv ISBN: 9789523044869 kustantaja: Avain ilmestymispäivä: 13.9.2023

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme