Kokkolan Halpa-Halli Oy

HalpaHallin Kalajoen myymälä avaa remontin jälkeen uudistuneena

Jaa

HalpaHallin remontin jälkeen uudistuneen Kalajoen myymälän avajaisia vietetään perjantaina 8. syyskuuta. Remontti kesti kolmisen viikkoa, ja siinä myymälä sai uuden, avaran ilmeen. Myymälässä on levennetty käytäviä ja tuotu ajankohtaisia tuotteita niiden varrelle helposti saataville. Tuotevalikoima on suunniteltu palvelemaan niin arjen kuin sesonkien tarpeita. Myös hintaviestintää on selkiytetty. Uudistukset helpottavat asiointia ja sujuvoittavat myös myymälähenkilöstön työtä.

Kalajoen HalpaHalli.
Kalajoen HalpaHalli. Henri Luoma Henri Luoma. Vapaasti käytettävissä.

Myymäläpäällikkö Janne Halmetoja on tyytyväinen muutokseen. - Suurin muutos asiakkaillemme näkyy parantuneena tuoteryhmittelynä, kertoo Halmetoja. – Arvostan myös erityisesti myymälän väljyyttä ja leveämpien käytävien varrelle saatuja tuotteiden esillepanoja. Sieltä on nyt helppo löytää ajankohtaisia tuotteita. Joitakin hyllyjä on myös lyhennetty, mikä antaa tilaa ja mahdollistaa näkymän pidemmälle, kun pitkiä ja korkeita hyllyjä ei enää ole. Uudet opasteet ovat myös helposti havaittavissa, mikä helpottaa tuoteryhmien löytämistä, lisää iloinen Halmetoja.

Uudessa ilmeessä kodintekstiilit ovat heti sisäänkäynnin läheisyydessä, ja asiakas voi helposti havaita uutuudet ja kausituotteet. Aiemmin ne olivat syvemmällä myymälässä ja vaikeasti löydettävissä. Eläintarvikeosasto ja juomaosasto ovat myös saaneet uuden ilmeen. Isommat eläinruokasäkit ovat nyt samassa paikassa. Myös koko juomavalikoima on nyt samassa paikassa, ja juomat hyllyjen sijaan helpommin saatavilla. Lastenhoitoon liittyvät tuotteet ovat nyt vastaavasti samalla alueella, mikä tekee niiden löytämisestä helpompaa, oli kyse sitten vaipoista, ruoista tai muista tarvikkeista. Leipäosasto on saanut myös uuden ilmeen uusien hyllyjen ansiosta, mikä helpottaa asiakkaita löytämään haluamansa leivät omalta hyllypaikaltaan. Pukeutumisen osastolle järjesteltiin jo keväällä selkeämpi ja paremmin hahmotettava kokonaisuus.

Myymäläpäälliköllä on hyvät tunnelmat avajaispäivän alla. - Tämä remontti oli hyvin suunniteltu ja toteutettu, ja tulokset ovat olleet erinomaisia. Henkilöstömme on ottanut muutoksen erittäin positiivisesti vastaan ja ovat innostuneet uudesta ilmeestä! Myyjien on helpompi työskennelläkin leveämmillä käytävillä, myymäläpäällikkö hymyilee. – Myös asiakkailta on saatu paljon kannustavaa palautetta remontin aikana ja sen jälkeen. He ovat kokeneet myymälän nyt avarampana ja raikkaampana, ja ostosten tekeminen on huomattavasti helpottunut. Monet ovat huomanneet muutoksen heti saapuessaan myymälään ja olleet positiivisesti yllättyneitä. He näkevät nyt yhdellä silmäyksellä paljon enemmän.

Kalajoen myymälä on rakennettu vuonna 2018, ja neliöitä siellä on 5800. Myymälässä työskentelee myymäläpäällikön lisäksi 24 kaupan alan ammattilaista.

Kalajoen myymälässä tarjotaan uudistuneen myymälän kunniaksi perjantaina 8.9. pullakahvit. Lisäksi arvotaan lahjakortteja.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kalajoen HalpaHallin henkilöstö.
Kalajoen HalpaHallin henkilöstö.
Lataa
Kalajoen HalpaHalli.
Kalajoen HalpaHalli.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

HalpaHalli on perheyritys, joka työllistää Suomessa suoraan yli 1 300 ihmistä. Palvelemme asiakkaitamme 35 kivijalkamyymälässä sekä verkkokaupassa. Pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Kokkolassa.

Olemme ihmisen kokoinen kauppa, joka tekee työtä sen puolesta, että kaikilla olisi mahdollisuus elää hyvää arkea. Tarjoamme kuluttajille saman katon alta jokapäiväiset hyödykkeet ruuasta vaatteisiin sekä kodin ja vapaa-ajan tuotteisiin.

Myymme tuotteet kaikille asiakkaillemme samaan, edulliseen hintaan. Asiakas hyötyy halvoista hinnoistamme saman tien, kun hän maksaa ostoksensa kivijalkamyymälän tai verkkokaupan kassalla.

www.halpahalli.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan Halpa-Halli Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme