Kymen Seudun Osuuskauppa

Players Sports Barin liiketoiminta päättyy

Jaa

Ravintolan viimeinen aukiolopäivä tarkentuu, mutta sulkeminen on tarkoitus toteuttaa 15.10.2023 mennessä.

Kotkan Keskuskadun varrella sijaitseva Players Sports Bar sulkeutuu syksyn 2023 aikana. KSO kävi 23.8.–5.9.2023 Players Sports Baria koskevat muutosneuvottelut, joiden päätteeksi ravintolan liiketoiminta on päätetty lopettaa.

- Ravintolan liiketoiminta on ollut useamman vuoden ajan tappiollista. Valitettavasti yleinen kustannusten nousu sekä vuokrasopimusneuvottelut toivat omat haasteensa liiketoiminnan kannattavaksi saamiseksi, taustoittaa KSO:n matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Mikko Virtanen.

Muutosneuvotteluiden piirissä oli 9 työntekijää, joille pyritään tarjoamaan töitä osuuskaupan toisista toimipaikoista.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Kymen Seudun Osuuskauppa, eli KSO, on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja 100 toimipaikassa Kymenlaaksossa. Kymen Seudun Osuuskaupan omistavat yli 87 000 kymenlaaksolaista kotitaloutta ja se työllistää 1 600 eri ammattialojen osaajaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kymen Seudun Osuuskauppa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme