Pirkanmaan hyvinvointialue

Kerro näkemyksesi Pirkanmaan hyvinvointialueen palveluverkkosuunnitelmista

Jaa

Suunnitelma Pirkanmaan hyvinvointialueen palveluiden verkostosta julkaistiin elokuun lopulla. Syyskuussa pirkanmaalaisilta kysellään näkemyksiä suunnitelmasta eli siitä, missä ja miten hyvinvointialue aikoo tarjota palvelujaan.

Asukkaat voivat kertoa, miten suunnitellut palveluverkoston muutokset vaikuttaisivat heidän arkeensa ja miten suunnitelmia voisi kehittää. Tämä ensimmäisen vaiheen suunnitelma koskee vastaanottopalveluja, työikäisten sosiaalipalveluja ja vuodeosastoja.

Kyselyyn voi vastata 7.-24.9. joko verkkolomakkeella tai täyttämällä paperilomakkeen. Paperilomakkeita on jaossa erityisesti Pirkanmaan hyvinvointialueen sosiaali- ja terveysasemilla, lähitoreilla ja sairaaloiden pääauloissa. Verkkokyselyn linkki on julkaistu osoitteessa pirha.fi/palveluverkko. Samalla sivulla voi myös tutustua tarkemmin suunnitelmiin.

Kyselyn tuloksia käytetään päätöksenteon tukena ja suunnitelmien kehittämisessä.

Seuraavaksi tehdään ehdotuksia ikäihmisten ja mielenterveys- ja päihdepalvelujen kokonaisuudesta. Kolmannessa vaiheessa keskusteluun ja käsittelyyn tulevat lasten, nuorten ja perheiden palvelujen ja suun terveydenhuollon esitykset. Aluehallitus päättää verkostosta vasta myöhemmin syksyllä.

Suora linkki kyselyyn: https://survey.lumoa.me/c/pirhanpalvelujenverkosto

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaan hyvinvointialue vastaa pirkanmaalaisten julkisten sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastuspalvelujen järjestämisestä ja pääosin myös tuottamisesta. Lisätietoja pirha.fi.

Pirkanmaan hyvinvointialue

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme