Eero Haapalehto Kokoomuksen eduskuntaryhmän luonnonvara- ja ympäristöpoliittiseksi asiantuntijaksi

Jaa

Kokoomuksen eduskuntaryhmä on valinnut luonnonvara- ja ympäristöpoliittiseksi asiantuntijakseen Eero Haapalehdon. Eduskuntaryhmä päätti valinnasta torstaina 7.9.2023.

Kokoomuksen eduskuntaryhmä on valinnut luonnonvara- ja ympäristöpoliittiseksi asiantuntijakseen Eero Haapalehdon. Eduskuntaryhmä päätti valinnasta torstaina 7.9.2023.

Haapalehto on opiskellut ympäristöpolitiikan- ja aluetieteen opintoja Tampereen yliopistossa sekä taloustiedettä Helsingin yliopistossa. Lisäksi hänellä on monipuolinen tausta politiikan järjestötehtävistä. Hän siirtyy tehtävään kansanedustaja Heikki Vestmanin avustajan tehtävistä.

Aiemmin Haapalehto on työskennellyt mm. Finanssipalveluiden asiantuntijana Digia Oyj:ssä sekä vastuullisen sijoittamisen asiantuntijatehtävissä Sp-Rahastoyhtiö Oy:ssä.

Luonnonvara- ja ympäristöpoliittinen asiantuntija työskentelee ryhmäkansliassa vastaten ympäristö- ja energiapolitiikan sekä maa- ja metsätalouspolitiikan sektoreista ja näihin liittyvästä valmistelusta ja seurannasta.

Haapalehto aloittaa tehtävässään 21.9.2023.

Lisätietoja:

Eero Haapalehto, puh. 050 502 1017

Kokoomuksen eduskuntaryhmän pääsihteeri Mikko Kortelainen, puh. 050 301 8334

Avainsanat

Kansallinen Kokoomus on vuonna 1918 perustettu poliittinen puolue ja kansanliike, joka haluaa kehittää Suomea vastuullisesti. Politiikkamme perustuu arvoihin – uskomme yksilöön, vastuuseen ja vapauteen. Haluamme rakentaa yhteiskuntaa, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä ja jossa heikoimmista pidetään huolta. Kokoomuksen eduskuntaryhmä on 48 kansanedustajallaan suurin eduskuntaryhmä.

Lue lisää eduskuntaryhmästä:

https://www.eduskunta.fi/FI/kansanedustajat/eduskuntaryhmat/kokoomuksen_eduskunt aryhma/Sivut/default.aspx 

Tutustu myös puolueen uutishuoneeseen. -

https://www.sttinfo.fi/uutishuone/kansallinen-kokoomus?publisherId=69819274

Tutustu kokoomuksen kuvapankkiin.

- https://kokoomus.kuvat.fi/kuvat/ 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokoomuksen eduskuntaryhmä

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme