Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Elinkeinon huippuammattilaiset kehittämässä restonomikoulutusta

Jaa

Restonomikoulutuksen neuvottelukunta kaudelle 2023–2025 on nimetty.

Haaga-Helian restonomikoulutuksen neuvottelukunta on elinkeinon huippuosaajista koottu ryhmä, joka kehittää hotelli-, ravintola- ja matkailualan koulutusta yhdessä Haaga-Helian koulutusjohdon ja opetushenkilöstön kanssa. Neuvottelukunnan tavoitteena on vahvistaa koulutuksen ja työelämän siteitä, kehittää restonomiprofiilia sekä jalkauttaa toimenpiteitä käytäntöön – yhteistyössä ja verkostoituen.

Viime kaudelta neuvottelukunnassa jatkaa 11 jäsentä. Puheenjohtajana toimii MaRa ry:n koulutuspoliittinen asiantuntija Katri Jakosuo. Toimitusjohtajat Riikka Kannas Food Camp Finlandilta ja Jenni Keskinen Ravintolakolmiolta tuovat neuvottelukuntaan vahvaa ravintola-alan osaamista. Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa, Suomenlinnan hoitokunnan matkailuasiantuntija Milla Öystilä sekä Suomen matkailualan liitto SMAL ry:n toimitusjohtaja Heli Mäki-Fränti ovat puolestaan matkailualan ammattilaisia. Helsingin kaupungilta mukana on kestävän matkailun kehittämisestä vastaava erityissuunnittelija Jukka Punamäki ja Porvoon kaupungilta matkailu- ja markkinointipäällikkö Sari Myllynen. Jatkavia jäseniä ovat myös Perho Liiketalousopiston rehtori Juha Ojajärvi, Sofia Helsingin toimitusjohtaja Mikko Leisti sekä Posintran aluekehitysjohtaja Topi Haapanen
    
Uusina jäseninä neuvottelukunnassa aloittavat Finlandia-talon liiketoimintajohtaja Riitta Kilo, Hotel Marian myyntijohtaja Heli Mende, Uudenmaan liiton erityisasiantuntija Tarja Koistinen sekä ravintoloitsija Dani Hänninen. Mukaan neuvottelukunnan toimintaan lähtevät myös Strawberryn People Manager Pia Haapsaari-Helminen, Hiisi Homesin teknologia- ja markkinointijohtaja Markus Veikkolainen sekä Metsähallituksen matkailun erityisasiantuntija Leena Yli-Piipari. Finavian edustajana toimii tällä kaudella Noora Sjöberg

Haaga-Heliasta neuvottelukunnassa ovat mukana tutkintojohtaja Risto Karmavuo sekä osaamisaluejohtajat Kiti Häkkinen, Johanna Rajakangas-Tolsa sekä Pirkko Salo. Lehtori Antti Petteri Kurhinen ja Outi Rekola toimivat opettajakunnan edustajina. 

Neuvottelukunta kokoontuu kaksi kertaa vuodessa. Uuden neuvottelukunnan ensimmäinen kokous on perjantaina 22.9. Haagan kampuksella.

Yhteyshenkilöt

Haaga-Helia avaa ovet työelämään

Koulutamme liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkimme ja kehitämme näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietojenkäsittely, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, journalismin koulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Meille on tärkeää, että opiskelijoillamme on heti valmistuttuaan vahvat siteet työelämään. Panostamme toiminnassamme yrittäjyyteen, yhteistyöhön, innovatiivisuuteen ja kansainvälisyyteen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye