Kutsu medialle: Tervetuloa Akavan mediatilaisuuteen maanantaina 11.9.2023 kello 18.30

Jaa

Suomen hallituksen suunnittelemat työelämäuudistukset muuttavat toteutuessaan työmarkkinoita ennen näkemättömällä tavalla. Akavan hallitus keskustelee kokouksessaan 11. syyskuuta ajankohtaisesta tilanteesta sekä tekee linjauksia työelämän lainsäädäntöhankkeisiin.

Kerromme kokouksen jälkeen päätöksistämme tiedotustilaisuudessa 11.9. alkaen kello 18.30. Paikkana on kokoushuone Reksi Akavatalossa, joka sijaitsee osoitteessa Kellosilta 7, Helsinki.

Mukana tiedotustilaisuudessa ovat Akavan puheenjohtaja Maria Löfgren, varapuheenjohtaja Katarina Murto, varapuheenjohtaja Mikko Salo ja Akavan työmarkkinajohtaja Ville Kopra.

Toivomme median edustajilta ilmoittautumista tilaisuuteen maanantaihin 11.9. kello 15 mennessä ositteeseen jyrki.kemppainen@akava.fi

Tilaisuutta voi seurata myös verkkolähetyksenä osoitteessa https://webcasting.fi/akava/HVc7pnzC/

Lämpimästi tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Akava on korkeakoulutettujen työmarkkinakeskusjärjestö, johon kuuluu 36 jäsenliittoa. Akavan liittojen jäsenenä on sekä palkansaajia että ammatinharjoittajia ja yrittäjiä, mutta myös opiskelijoita. Akavan liittoihin liitytään suoritetun tutkinnon, asematason tai ammatin perusteella.

akava.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Akava ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme