No Bullsh*t! 2023 etsii keinoja sosiaaliseen vastuullisuuteen

Jaa

Konkreettisiin vastuullisuustekoihin keskittyvä, suomalaiselle yritysjohdolle suunnattu No Bullsh*t! -tapahtuma järjestetään Pikku-Finlandiassa Helsingissä 12.9.2023. Kuuden keskeisen elinkeinoelämän toimijan yhdessä järjestämässä tapahtumassa etsitään toimivia reseptejä ja uusia ajatuksia yritysten sosiaaliseen vastuullisuuteen ja kestävyyteen Suomesta ja ulkomailta.  

”Sosiaalisen vastuullisuuden ja liiketoiminnan yhdistäminen on liikkeenjohdon polttavimpia kysymyksiä ja parhaimmillaan siitä saadaan aitoa kilpailukykyä suomalaisiin yrityksiin. Työntekijöihin ja yhteiskuntaan suuntautuvat vastuullisuuskysymykset ovat nousseet pysyvästi yritysjohdon asialistalle. Vihreän siirtymän liiketoimintamahdollisuudet ovat jo monille tuttuja, mutta myös sosiaalisen vastuun innovaatiot luovat kasvua ja vaikuttavuutta”, sanoo FIBSin toimitusjohtaja Kimmo Lipponen. 
 
Järjestäjäorganisaatiot ovat Elinkeinoelämän keskusliitto EK, Perheyritysten liitto, yritysvastuuverkosto FIBS, Keskuskauppakamari, Business Finland ja Design Forum Finland. 
 
Työvoimapula on yksi suurimmista yritysten kasvun esteistä. Tapahtumassa haetaan ratkaisuja ongelmaan muun muassa kehittämisellä monimuotoisuutta ja työhyvinvointia.  
 
Ulkomaalaisina pääpuhujina tapahtumassa ovat Ritu G. Mehrish, Joseph D. Kenner ja Jeremy Schwartz.  
 
Mehrishillä on 20 vuoden kokemus työskentelystä globaaleissa yrityksissä, kuten Procter & Gamblella ja General Electric Capitalilla. Tällä hetkellä Mehrish on kansainvälinen puhuja, kirjailija ja johdon valmentaja. 
 
Kenner on New Yorkissa toimivan Greyston Bakeryn toimitusjohtaja. Yrityksen innovatiivisena rekrytointiperiaatteena on palkata työntekijöitä ilman ansioluetteloita, taustojen tarkistuksia tai edes haastatteluita. Kenner on Davosissakin maailman talousfoorumissa palkittu johtaja. 
 
Schwartz on toiminut muun muassa Body Shopin ja L’Oréal UK:n toimitusjohtajana ja Coca Colan markkinointijohtajana. Hän on johtamistapojen ja -taitojen erikoisasiantuntija. 
 
Tapahtuma syntyi järjestäjien ja niiden jäsenten halusta laittaa vauhtia suomalaisten yritysten vastuullisuussiirtymään konkreettisten esimerkkien jakamisen ja maailman parhaan asiantuntemuksen avulla. 

”Kasvu kuuluu yrityksille, jotka rakentavat liiketoimintansa kestävän kehityksen ja vastuullisuuden varaan. Sosiaalinen vastuullisuus on noussut monin paikoin yhtä tärkeäksi kuin vastuullisuus ympäristöstä”, Lipponen sanoo.  
 
 
Yhteystiedot:  
Kimmo Lipponen, FiBS, 040 758 7247, kimmo.lipponen@fibsry.fi 
 
Medialle: Tapahtumaan ei ole media-akkreditointeja, mutta puhujien haastatteluita voi kysyä tapahtumaa ennen tai sen yhteydessä. Haastattelupyynnöt : Raine Tiessalo, viestintäjohtaja, raine.tiessalo@perheyritys.fi, + 358 50 4355 898 
 
 
Tapahtuman sometiedot ja nettisivut:   
https://nobullshit.events/  
https://www.instagram.com/nobullsht.events/ 
https://twitter.com/nobullshtevents 
https://www.linkedin.com/company/no-bullsh-t/ 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keskuskauppakamari

Keskuskauppakamari: Hallitus panostaa liikenneverkkoon vaikeasta taloustilanteesta huolimatta20.9.2023 08:47:45 EEST | Tiedote

Keskuskauppakamarissa kiitosta saavat hallituksen budjettiriihessä tekemät panostukset liikenneverkkoon, vakavasta taloustilanteesta huolimatta. Uusien liikenneverkon parannus- ja kehittämishankkeiden toteuttamiset ovat parasta lääkettä heikkenevään suhdannetilanteeseen, mutta toteutusvalmiiden hankkeiden osalta kuokka olisi pitänyt saada maahan jo tänä vuonna, sanoo Keskuskauppakamarin johtava asiantuntija Piia Karjalainen. Näin olisi maksimoitu elvytysvaikutus ja reagoitu rakennusalan ahdinkoon. Tiestön korjausvelan kasvu tulisi pysäyttää pysyvällä vuotuisella lisärahoituksella.

Keskuskauppakamari: Budjettiriihessä on pidettävä kiinni työllisyystoimista ja talouden tasapainottamisesta19.9.2023 06:48:00 EEST | Tiedote

Keskuskauppakamari vaatii, että hallitus pitää budjettiriihessä kiinni hallitusohjelmaan kirjatuista työllisyystoimista, joiden tarkoitus on lisätä työllisyyttä ja tuottavuutta sekä parantaa talouskasvua. Jos Suomea kurittavaa kestävyysvajetta, vaisuja kasvunäkymiä tai paisuneita korkomenoja ei saada korjattua, uhkaa koko Suomen hyvinvointi ja kilpailukyky vaarantua, Keskuskauppakamarista varoitetaan. Liikenneinfrahankkeiden nopea edistäminen olisi parasta mahdollista lääkettä nykyisessä suhdannetilanteessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme