Uudenmaan ELY-keskus

Vuosaaren tunneli kiinni syyskuussa useampina öinä viikoilla 38 ja 39

Jaa

Helsingissä Vuosaaren satamatiellä (Mt 103) sijaitseva Vuosaaren tunneli suljetaan yöaikaan viikolla 38 ajalla 18.–21.9. ja viikolla 39 25.–29.9.

Tunnelissa suoritetaan pesu- ja huoltotöitä. Muutoin tunnelin sulku ajoittuu klo 22–05, mutta 20–21.9. välisenä yönä se on hieman pitempi klo 20.00–06.00.

Tunnelin sulun aikana liikenne ohjataan kiertotielle Kallvikintien, Niinisaarentien ja Satamankaaren kautta.

Tunneli avataan liikenteelle heti tunnelin pesun ja huoltotöiden päätyttyä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

ELY-keskus, projektipäällikkö Mika Blom, puh 0295 021 098
Työnaikaisista liikennejärjestelyistä vastaa NRC, Patrick Pasanen, p. 040 8625 799 patrick.pasanen(a)nrcgroup.fi

Kuvat

Kiertotie Kallvikintien, Niinisaarentien ja Satamankaaren kautta.
Vuosaaren tunnelin kiertotie.
Lataa

Tietoa julkaisijasta

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

logo.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme