Toiveikkaat uudenvuodelupaukset kohtaavat todellisuuden Lucy Diamondin uutuusromaanissa

Jaa

Lucy Diamond: Uudenvuodenlupaus

Ilmestyy 29.9.
Äänikirja ilmestyy 10.10. 

”Ensi vuodesta tulee kaikkien aikojen paras!” julistavat kolmekymppiset Gemma, Caitlin ja Saffron. He ovat juuri ystävystyneet uudenvuodenjuhlissa, joihin Gemman mies on hövelisti kutsunut sekalaisen joukon ystäviä. Laatuviihteen ykkösnimen, Lucy Diamondin, romaanissa suuret haaveet törmäävät kuitenkin yllättävään todellisuuteen.

Vuoden vaihtuessa uusilla ystävyksillä on edessä rajuja muutoksia. Gemma jää yksin vastuuseen lapsista miehensä jouduttua onnettomuuteen. Caitlin etsii uutta suuntaa menetettyään kaksi rakasta ihmistä. Saffron pohtii, miten kertoisi yllätysvauvasta vastahakoiselle isälle.

Rakastettu hyvänmielen kirjailija kertoo lämpimän ja toiveikkaan tarinan kolmesta naisesta, joiden on kerättävä rohkeutensa kovien haasteiden voittamiseksi. Lucy Diamond osoittaa jälleen kerran vahvuutensa elämänmakuisten tarinoiden kertojana. Raikkaat henkilöhahmot iloineen ja vikoineen ovat samastuttavia ja tunnistettavia. Kertomusta kuljetetaan läpi todellisesta elämästä tuttujen, vaikeidenkin aiheiden läpi lämmöllä ja kannatellen.

Brittiläinen menestyskirjailija Lucy Diamond tunnetaan lämpimien, nokkelien ja viisaiden tarinoiden punojana. Hänen henkilöitään on helppo ymmärtää ja rakastaa. Lucy Diamond on työskennellyt kustannusalalla ja matkustellut paljon. Hän asuu perheineen Bathissa.

Suomentaja: Eeva Parviainen

Kirjasta ilmestyy painettu, e- ja äänikirjalaitos Äänikirjan lukija: Maija Lang

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

TERVETULOA Otava-perheen hyvinvointipressiin ti 12.12. klo 13!1.12.2023 12:16:06 EET | Tiedote

Mitä on tunnerohkeus ja millaista voimaa isoäideissä piilee? Voiko lastenkutsut järjestää ilman sokeria ja mitä koirista haaveilevan on hyvä tietää ennen oman lemmikin hankintaa? Kevään hyvinvointikirjoissa huomataan tavallisen hyvä arki, laitetaan koti järjestykseen ilman suursiivoustuskaa ja vapaudutaan kahlitsevista rooliodotuksista sekä takaiskujen taakoista. Onneen ei ole oikotietä, mutta pienet askeleet oikeaan suuntaan tuovat sen lähemmäksi. Tule mukaan Zoom-pressiimme!

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme