Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT

Keskiviikon Työmarkkinaseminaaria voi seurata myös verkossa

Jaa

Kuntamarkkinat järjestetään Kuntatalolla Helsingissä 13.–14.9.2023. Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT kutsuu median edustajia seuraamaan keskiviikon Työmarkkinaseminaaria joko paikan päälle tai verkossa.

KT järjestää Työmarkkinaseminaarin Kuntatalolla keskiviikkona 13.9.2023 kello 14–15.30. Seminaarin aiheena ovat muun muassa hallitusohjelman ja työmarkkinatilanteen vaikutukset kunta- ja hyvinvointialan työnantajiin.

Median edustajat ovat tervetulleita seuraamaan seminaaria joko paikan päälle tai verkossa.

  • Hallitusohjelmasta ja ajankohtaisesta työmarkkinatilanteesta keskustelevat KT:n toimitusjohtaja Markku Jalonen ja Helsingin kaupungin kansliapäällikkö Sami Sarvilinna heti seminaarin alussa, kello 14 alkaen.
  • Muita aiheita ovat palkkausjärjestelmä ja palkitseminen johtamisen välineinä sekä julkisen työn vetovoima.
  • Keskustelemassa ovat KT:n asiantuntijoiden lisäksi KT:n kuntajaoston puheenjohtaja, Nurmijärven kaupunginjohtaja Outi Mäkelä ja KT:n hyvinvointialuejaoston jäsen, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Pohteen ikäihmisten palveluiden toimialuejohtaja Mervi Koski.

Työmarkkinaseminaari järjestetään Kuntatalon 1. kerroksessa (luentosali B1.6). Median edustajat voivat ilmoittautua Kuntamarkkinoille tämän linkin kautta (valitse listasta median edustaja).

Seminaari streamataan suorana verkossa. Voit seurata lähetystä Kuntamarkkinoiden verkkosivuilla.

Ajankohtaiset tietoiskut vain livenä

Seminaarin lisäksi KT järjestää Kuntamarkkinoiden aikana useita ajankohtaisia tietoiskuja. Tietoiskuja voi seurata vain paikan päällä Kuntatalolla.

Tietoiskujen aiheina ovat muun muassa kuntien ja hyvinvointialueiden yhteinen edunvalvonta, kunnanvaltuutetun tai kunnanjohtajan rooli työnantajan edustajana ja vastuullinen henkilöstöjohtaminen.

Voit tutustua KT:n koko ohjelmaan KT:n verkkosivuilla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoa julkaisijasta

Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT on kunta- ja hyvinvointialan työnantajajärjestö ja työmarkkinakeskusjärjestö. Jäseniämme ovat kunnat, kuntayhtymät, hyvinvointialueet ja hyvinvointialueyhtymät sekä niiden omistamat yritykset.

Neuvottelemme alan työ- ja virkaehtosopimukset, kehitämme työelämää ja osallistumme lainvalmisteluun. Työmme on lakisääteistä, ja sitä tehdään virkavastuulla. Kunta- ja hyvinvointiala työllistää Suomessa joka viidennen palkansaajan. Tavoitteenamme on turvata suomalaisille laadukkaat hyvinvointipalvelut ja puolustaa veronmaksajien etua.

www.kt.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye