Paltamon Alko muuttaa syyskuussa uuteen liiketilaan

Jaa

Paltamon Alko muuttaa syyskuun lopulla uuteen liiketilaan Puolangantien ja Kajaanintien risteykseen. Samassa liiketilassa aloittaa toimintansa myös muun muassa K-Market. Alkon myymälä saa muuton yhteydessä uuden raikkaan ilmeen.

Paltamon Alko avaa ovensa torstaina 28. syyskuuta klo 10 uusissa tiloissa osoitteessa Puolangantie 1. Nykyinen myymälä on avoinna tiistaihin 26. syyskuuta klo 18 saakka. Paltamon Alkon ollessa suljettuna keskiviikkona 27. syyskuuta asiakkaita palvelevat muut alueen myymälät, joiden yhteystiedot ja aukioloajat löytyvät Alkon verkkosivuilta.

”Asiakkaamme pääsevät muuton myötä ostoksille Alkon uuden konseptin raikkaaseen ja toimivaan myymälään. Myös henkilöstömme saa uudet, toimivat ja viihtyisät tilat työskennellä”, kertoo palvelujohtaja Kaija-Leena Kerkelä.

”Haluamme jatkossakin tarjota sujuvaa asiointia ja miellyttävän asiakaspalvelukokemuksen, josta vastaa sama tuttu henkilöstömme uudessakin myymälässä.”

Paltamon myymälän valikoima elää – syksy tuo glögit myymälän hyllyille

Uudessa Paltamon Alkossa otetaan huomioon paitsi sesongin ja juomatrendien mukaiset valinnat valikoimaan, myös asiakkaiden toiveet. Uudessa myymälässä on noin 450 tuotteen valikoima, joista viinejä on noin 200, panimotuotteita noin 70, väkeviä 160 ja alkoholittomia juomia 20.

”Myymälän valikoimaa suunnitellessamme kuuntelemme jatkossakin aktiivisesti asiakastoiveita varmistaaksemme ajassa elävän ja asiakkaiden tarpeisiin vastaavan valikoiman. Toiveita voi jättää helposti verkossa osoitteessa alkotoive.fi tai suoraan myymälähenkilökunnalle”, palvelupäällikkö Erja Kekkonen sanoo.

”Nyt syksyä kohden annamme mielellämme juomasuosituksia meheville syksyn satokauden mauille, kuten juures- ja riistaruoille. Myös ihanat lämmittävät glögit saapuvat jo syyskuun lopulla valikoimaamme. Tervetuloa kysymään vinkkejä syksyisten ruokien ja juomien yhdistämiseen!”

Alkoholijuomien hinnassa veron osuus saattaa yllättää

”Hinnoittelumme puhuttelee aika ajoin asiakkaitamme, joten myymälöissämme parhaillaan näkyvä hinnan anatomia -kampanja avaa Alkon hinnoittelua eri tuotteiden osalta myymälässä kävijöille”, Erja Kekkonen kertoo.

Alko kertoo hinnoittelunsa perusteet ja myyntikatteensa avoimesti. Alkon myyntikate on keskimäärin noin 17 prosenttia. Myyntikatteella Alko kustantaa muun muassa myymälöiden ylläpidon, henkilökunnan palkat sekä tuotteiden hankinta- ja laadunvalvontakulut.

Alkoholijuomavero muodostaa Suomessa ison osan alkoholijuomien hinnasta. Esimerkiksi 25 euron väkevän juoman hinnasta (koko 0,7 litraa ja alkoholiprosentti 40) noin 19 euroa on veroa. Kymmenen euron viinistä veron osuus on noin viisi euroa, ja kolmen euron oluesta noin 1,50 euroa on veroa. Väkevissä ja oluissa alkoholijuomavero määräytyy alkoholiprosentin mukaan: mitä suurempi alkoholiprosentti tuotteella on, sitä suurempi on veron määrä.

Alko ei määrittele alkoholijuomaveroa, vaan verotuksesta päättää Suomen hallitus ja eduskunta. Mahdolliset veronmuutokset näkyvät alkoholijuomien kuluttajahinnoissa täysimääräisinä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Palvelujohtaja Kaija-Leena Kerkelä, 040 570 2498, kaija-leena.kerkela@alko.fi   

Alkon mediapuhelin, 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Linkit

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva noin 11 000 tuotteen valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Asiakkaitamme palvelee monikanavainen palveluverkosto: 373 myymälää, yli 130 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus. Vuonna 2022 Alkon liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa ja asiakaskäyntejä reilut 52 miljoonaa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Sikiöllä alkoholin riskiraja on nolla. FASD-päivänä 9.9. Alkot avaavat ovensa 9 minuuttia tavallista myöhemmin.7.9.2023 07:15:00 EEST | Tiedote

Kansainvälinen FASD-päivä muistuttaa raittiudesta raskausaikana. Alkon, R-kioskin, S-ryhmän, Kehitysvammaliiton sekä Ensi- ja turvakotien liiton yhteisellä kampanjalla lisätään tietoisuutta siitä, että alkoholinkäytölle ei ole raskausaikana turvarajaa. Alkoholinmyynti aloitetaan 9.9. Alkossa, R-kioskeissa sekä S-ryhmän myymälöissä yhdeksän minuuttia tavallista myöhemmin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme