Viisas Elämä Oy

Selätä kaamosväsymys uutuuskirjan vinkkien avulla

Jaa

Mikä ihmeen kaamosväsymys? Miten vähentää kaamosoireita hyvinvointia tukevin keinoin? Satu Rasan uutuusteos Kaamosväsymys – Pimeän kauden selviytymisopas (Viisas Elämä, 2023) auttaa lukijaa valjastamaan hyvän olon hormonit helpottamaan talvikauteen liittyvää väsymystä.

Kansi: Jonna Nisu. Kirjailijan kuva: Markku Pajunen
Kansi: Jonna Nisu. Kirjailijan kuva: Markku Pajunen

”Tehdään nyt yksi asia alkuun selväksi: ihminen on trooppinen laji. Piste. Kenenkään ei siis tarvitse yhtään häpeillä, jos pohjoisen talvikausi tuntuu vievän joka vuosi mehut jo ennen kuin joululaulut alkavat raia’ta.”

– ­Satu Rasa teoksessa Kaamosväsymys – Pimeän kauden selviytymisopas

Suomalaisista 85 prosenttia kärsii erilaisista kaamosoireista joka talvi. Satu Rasan uutuusteos kerää ensimmäistä kertaa yhteen nykyisen tutkimustiedon kaamosoireilusta. Teos sisältää sekä asiantuntijahaastatteluihin pohjautuvia vinkkejä pimeästä talvikaudesta selviämiseen että kokeilevampia apukeinoja kaamosoireiden selättämiseen. Kirjasta löytyvien työkalujen avulla lukija voi tukea omaa jaksamistaan vuoden pimeimpien kuukausien aikana. Teos on kaikille, joiden tavoitteena on viettää mukavampi talvi pohjoisella pallonpuoliskolla.

”Tämä kirja keskittyy kaamosväsymykseen, jonka oireet voivat jatkua Suomessa melkein puoli vuotta: lokakuussa hiljalleen laskeutuva pimeys kasvattaa oireita, jotka jatkuvat helmikuun loppuun saakka. Tämän jälkeen maaliskuun kevätaurinko vie oireet pikkuhiljaa mennessään.” kertoo Rasa teoksestaan ja muistuttaa lukijaa, että mikäli kaamosoireita hoitaa säännöllisesti koko talvikauden, on talvesta mahdollista nauttia aivan uudella tavalla.

Satu Rasa on Espoossa asuva filosofian maisteri ja kolmen lapsen äiti. Hän toimii yrittäjänä markkinointiviestintätoimistossa ja on erikoistunut terveysviestintään. Rasa on itse kärsinyt kaamosoireilusta lähes 20 vuotta. Uutuusteos sai alkunsa hänen halustaan löytää vastaus siihen, kuinka tehdä vuosittaisesta pimeästä kaudesta mukavampi ja hieman nautittavampi.

Kaamosväsymys – Pimeän kauden selviytymisopas ilmestyy kirjakauppoihin viikolla 38.

Katso kirjan esittelyvideo YouTubessa 

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 30 vuoden kokemus kotimaisen ja ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Julkaisemme huippuasiantuntijoiden kirjoittamia innostavia ja koskettavia teoksia elämän eri osa-alueille. Viisas Elämä on Suomen johtavin kustantamo hyvinvoinnin ja elämäntaidon kategoriassa. Teoksemme tarjoavat oivalluksia merkitykselliseen elämään.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kansi: Jonna Nisu
Kansi: Jonna Nisu
Lataa
Kuva: Markku Pajunen
Kuva: Markku Pajunen
Lataa

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Viisas Elämä -kustantamon kevään 2024 kirjakatalogi on julkaistu23.10.2023 08:48:00 EEST | Tiedote

Viisas Elämä -kustantamon kevään 2024 kirjauutuudet sisältävät runsaasti kiehtovia aiheita. Kotimaisissa uutuuksissa tanssitaan muun muassa eurodance-musiikin maailmaan Movetron-yhtyeen kanssa ja opitaan tekemään pysyviä muutoksia omaan hyvinvointiin valmentaja Monna Pursiaisen johdolla. Käännöskirjoista keväällä ilmestyvät esimerkiksi Tony Robbinsin Vahva elinvoima sekä New York Timesin myyntilistan ykkönen Mielen hiljainen vallankumous. Tutustu nyt myös muihin mielenkiintoisiin teoksiin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme