LapWall Oyj

Muutosneuvottelut LapWall Oyj:n Raahen yksikössä päätökseen

Jaa

LapWall Oyj on saanut tänään 18.9.2023 päätökseen 31.7.2023 tiedottamansa Raahen yksikön muutosneuvottelut. Neuvottelut koskivat yhteensä 23 työntekijää.

Muutosneuvottelut johtavat Raahen yksikön sulkemiseen ja kaikkien työntekijöiden irtisanomiseen. Tuotanto loppuu Raahen yksikössä Q4 alkupuolella. Yksikkö suljetaan marraskuun loppuun mennessä.

LapWall siirtää Kastelli-talot-asiakkuutensa tuotannon Raahesta Pyhännän yksikköönsä. Muu tuotanto on siirretty sinne jo aiemmin. Raahen yksikön kone- ja laitekanta hyödynnetään LapWallin muissa yksiköissä Pyhännällä, Pälkäneellä ja Vetelissä.

Raahen yksiköstä on siirtynyt viisi työntekijää ja kaksi toimihenkilöä LapWallin muihin yksiköihin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

LapWall on suomalainen puuelementoinnin suunnannäyttäjä. LapWall on siirtänyt merkittävän osan perinteisestä rakennustyömaalla tapahtuvasta rakentamisesta tehdasolosuhteissa tapahtuvaan valmistukseen. LAPWALL LEKO -tuotevalikoimassa on yli 50 vakiotuotetta, jotka asiakas saa toimitettuna ja asennettuna. LAPWALL LEKO -elementointijärjestelmä lyhentää työmaan läpimenoaikaa, takaa aukottoman kuivaketjun prosessin kaikissa vaiheissa sekä pienentää ympäristölle aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä radikaalisti. Yhtiön strategiana ja tavoitteena on hiilinegatiivisen liiketoiminnan kehittäminen materiaalitehokkuuden, tuotantomenetelmien ja digitaalisuuden keinoin. Yhtiö tavoittelee merkittävää orgaanista kasvua tavoitteenaan ylläpitää vahvaa kannattavuutta pitkällä aikavälillä. LapWallin liikevaihto vuodelta 2022 oli 52,5 (2021: 35,5) miljoonaa euroa ja käyttökate (EBITDA) oli 9,5 (6,1) miljoonaa euroa.   

www.lapwall.fi/sijoittajille

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta LapWall Oyj

LapWallin Pyhännän yksikkö on allekirjoittanut alkusyksyn aikana noin 4 miljoonan euron arvosta sopimuksia20.9.2023 10:00:00 EEST | Tiedote

LapWall Oyj on allekirjoittanut Pyhännän yksikössään alkusyksyn aikana noin 4 miljoonan euron arvosta LAPWALL LEKO® -puuelementtitoimituksia. Julkisen- ja liikerakentamisen lisäksi sopimuksia on tehty myös hoiva-, asunto- ja aluerakentamiskohteisiin. Mukana kohteissa on useampi koulu sekä monitoimitalo. Yksittäiset projektit ovat keskimäärin 150 tuhannen euron arvoisia.

LapWall Oyj:n allekirjoittama noin 6,5 miljoonan euron sopimus kattoelementtiurakasta SRV Rakennus Oy:n kanssa on vahvistunut1.9.2023 14:00:00 EEST | Tiedote

LapWall Oyj tiedotti 14.6.2023 allekirjoittaneensa noin 6,5 miljoonan euron sopimuksen SRV Rakennus Oy:n kanssa Metsä Woodin rakennuttaman kertopuutehtaan kattoelementtiurakasta Äänekoskelle. Sopimukseen sisältyi tilaajan purkuoikeus. Sopimus on nyt vahvistunut. Projektin valmistelut alkavat heti. Kattoelementtien asennus käynnistyy loppuvuoden 2023 aikana. Kohde on LapWallin osalta valmis arviolta kesällä 2024.

LapWall Oyj julkaisee puolivuosikatsauksen tammi-kesäkuulta 2023 tiistaina 8.8.2023 klo 9:001.8.2023 14:00:00 EEST | Tiedote

Yhtiön toimitusjohtaja Jarmo Pekkarinen ja talousjohtaja Tuomo Riihonen esittelevät katsauksen pääkohdat analyytikoille, sijoittajille ja lehdistölle suorassa webcast-lähetyksessä 8.8.2023 klo 10:00. Webcast-lähetykseen pääsee ilmoittautumalla alla olevasta linkistä. https://lapwall.videosync.fi/2023-h1/register Puolivuosikatsaus on saatavilla julkaisun jälkeen yhtiön verkkosivuilla osoitteessa https://lapwall.fi/sijoittajille/tiedotteet/ Webcastin tallenne on saatavilla myöhemmin yhtiön verkkosivuilla osoitteessa https://lapwall.fi/sijoittajille/raportit-ja-esitykset/

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme