Kymen Seudun Osuuskauppa

Kouvolan Prismakeskuksen erikoisliikkeitä avautuu uusissa liiketiloissa

Jaa

Kouvolan Prismakeskuksessa toimii monipuolinen valikoima eri alojen erikoisliikkeitä. Ensimmäiset liikkeet pääsevät muuttamaan uusiin myymälätiloihin Prisman kassalinjaston edustan kauppakäytävälle maanantaina 18.9.2023. KSO:n Emotion Kouvola ja Hiuspalvelu Prisma Kouvola avautuvat 28.9.2023.

Kouvolan Prismakeskuksen uudistustyöt ovat loppukesän ja alkusyksyn ajan painottuneet kauppakäytävän liiketiloihin. Prisman kassalinjaston eteen on rakentunut uusia toimitiloja Prismakeskuksen erikoisliikkeille. Ensimmäisenä uusiin tiloihin muuttavat Ajan-Kello, Parturi-kampaamo Priima, Silmäasema ja Veikkaus Pelaamo.

Emotion Kouvola uudistuu ja KSO Hiuspalvelu saa uuden toimipisteen

Emotion Kouvolan ja KSO Hiuspalvelu Prisma Kouvolan avajaisia vietetään torstaina 28.9.2023. Myymälä muuttaa ja on suljettu 18.–27.9.2023 välisen ajan.

Kauneuden ja hyvinvoinnin erikoisliike Emotion Kouvola uudistuu ja yhteiseen liiketilaan avautuu uusi kuusipaikkainen KSO Hiuspalvelut -toimipiste. Emotion-myymälän pinta-ala ja valikoima laajenevat sekä myymälän palveluihin kuuluu jatkossa Studiopalvelut -konsepti, josta saa pikameikit, juhla- ja häämeikit, ripsien ja kulmien värjäykset sekä korvien rei’itykset. KSO Hiuspalvelu on koko perheen parturi-kampaamo, josta saa kattavat palvelut leikkauksista ja värjäyksistä hiusten rakennekäsittelyihin.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Kymen Seudun Osuuskauppa, eli KSO, on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja 100 toimipaikassa Kymenlaaksossa. Kymen Seudun Osuuskaupan omistavat yli 87 000 kymenlaaksolaista kotitaloutta ja se työllistää 1 600 eri ammattialojen osaajaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kymen Seudun Osuuskauppa

S-Rauta Haminan liiketoiminta päättyy28.11.2023 15:00:00 EET | Tiedote

Kymen Seudun Osuuskauppa on saanut S-Rauta Haminaa koskeneet muutosneuvottelut päätökseen. Neuvotteluiden tarkoituksena oli selvittää edellytykset toiminnan jatkamiselle, koska S-Rauta Haminan tulos on ollut pitkään tappiollinen. - Neuvottelujen tuloksena S-Rauta Haminan liiketoiminta on päätetty lopettaa kevään 2024 aikana. S-Rauta Haminan kiinteistö vaatisi mittavat uudistukset, jotta nykyistä toimintaa voitaisiin jatkaa. Rautakaupan suhdannenäkymät ovat haasteelliset korkean inflaation ja kohonneiden korkojen myötä ja Haminassa rautakaupan markkinat ovat myös rajalliset, toteaa KSO:n kaupallinen johtaja Ari Hyytiä. Neuvottelut koskivat koko S-Rauta Haminan henkilökuntaa eli yhteensä 7 henkilöä. Koko toimipaikan henkilökunta irtisanotaan, mutta heille pyritään tarjoamaan töitä osuuskaupan muista toimipaikoista.

KSO käynnistää S-Rauta Haminaa koskevat muutosneuvottelut6.11.2023 14:30:00 EET | Tiedote

Kymen Seudun Osuuskauppa (KSO) käynnistää S-Rauta Haminaa koskevat muutosneuvottelut. S-Rauta Haminan tulos on ollut tappiollinen viimeisten vuosien ajan. - S-Rauta Haminan kiinteistö vaatisi mittavat uudistukset, jotta nykyistä toimintaa voitaisiin jatkaa. Rautakaupan suhdannenäkymät ovat haasteelliset korkean inflaation ja kohonneiden korkojen myötä ja Haminassa rautakaupan markkinat ovat myös rajalliset, taustoittaa KSO:n kaupallinen johtaja Ari Hyytiä. KSO suunnittelee edellä kuvatuilla tuotannollisilla ja taloudellisilla syillä S-Rauta Haminan toiminnan lopettamista. Muutosneuvottelut koskettavat koko yksikön henkilökuntaa, eli 8 henkilöä. Työnantajan tavoitteena on tarjota kaikille heille uutta työtehtävää osuuskaupasta.

Sale Anjala avautuu uuteen liiketilaan 9.11.202331.10.2023 14:30:00 EET | Tiedote

Uudistetun Sale Anjalan avajaisia vietetään 9.11.2023. KSO:n rakennuttama uusi liikekiinteistö sijaitsee osoitteessa Elimäentie 41. Avajaispäivää juhlistetaan myymälässä arvonnoilla ja tuotetarjouksilla. Sale Anjala palvelee vanhassa liiketilassa lauantaihin 4.11.2023 asti tai niin kauan kuin myytävää varastoa riittää. Modernia päivittäistavarakauppaa ja paikallishenkeä - Anjala saa uudesta Salesta nykyaikaisen ja energiatehokkaan päivittäistavarakaupan. Aiempaa suuremmassa myymälässä valikoimaa on voitu kasvattaa ja tuotteissa on otettu entistä enemmän huomioon alueen asukkaiden toiveita. Esimerkiksi päivittäin avoinna oleva paistopiste ja itsepalvelukassa ovat odotettu lisä Sale Anjalan palveluihin. Lisäksi esteetön myymälä ja suuremmat paikoitustilat helpottavat asiointia, kertoo KSO:n kaupallinen johtaja Ari Hyytiä. Saleissa vaalitaan myös paikallista kyläkauppahenkeä. Sale Anjalalle suunnitellussa paikallismerkissä näkyvät alueen maamerkit Kymijoki, paperitehdas ja 1700-luvulla ra

Kymen Seudun Osuuskauppa 10-vuotta – lähes 200 miljoonan euron investoinnit tukevat maakunnan palvelurakenteen kehittymistä ja alueen työllisyyttä27.9.2023 13:00:00 EEST | Tiedote

Kymen Seudun Osuuskaupan tammi-elokuun liikevaihto oli 340,0 milj. euroa, jossa kasvua oli + 5,6 % edellisvuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna. Tammi-elokuun operatiivinen tulos oli 13,5 milj. euroa (edv. 9,6 milj. euroa). Vuoden 2023 investoinnit kohoavat ennätystasolle, noin 33 milj. euroon. Tänä vuonna 10-vuotisjuhlavuotta viettävä KSO on investoinut toiminta-aikanaan yhteensä yli 190 milj. euroa toimialueensa palveluiden kehittämiseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme