HSY

Ennakkotiedote HSY:n hallituksen kokouksesta 22.9.2023

Jaa

Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymän hallituksen kokous pidetään perjantaina 22.9.2023.

Kokouksen esityslista on nähtävissä osoitteessa
https://hsy10.oncloudos.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meeting_frames

Hallitus päättää muun muassa hankesuunnitelman hyväksymisestä koskien Vantaan Tikkurilan pääviemäreiden saneerausta ja pumppaamojen rakentamista Satomäki-Maarinkunnas -alueella. Hallitus päättää lisäksi Espoon Mulby-Åminne -alueen vesihuollon hankesuunnitelmasta sekä urakoitsijan valinnasta sako- ja umpikaivojen tyhjennyksiin ja lietteen kuljetukseen Espoon ja Kauniaisten urakka-alueilla.

Hallitus saa tiedoksi Helsingin seudun maankäytön, asumisen ja liikenteen MAL-sopimuksen vuoden 2022 seurannan sekä osavuosikatsauksen HSY:n toiminnasta ja taloudesta tammi-elokuulta 2023. 

HSY tiedottaa kokouksen jälkeen Tikkurilan alueen pääviemäreiden saneerauksen hankesuunnitelmasta.

Ystävällisin terveisin
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä
viestintäjohtaja Riitta-Liisa Hahtala
puh. 040 593 6346
www.hsy.fi

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Tuotamme HSY:ssä kunnallisia vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Teemme kanssasi maailman kestävimmän kaupunkiseudun.                         

HSY – Puhtaasti parempaa arkea

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSY

HSY:n hallituksen päätökset 17.11.202317.11.2023 11:13:55 EET | Tiedote

Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymän hallitus hyväksyi muun muassa Helsingin Pitkäkoski - Ilmala, Nuijamiestentien alueen vesihuollon hankesuunnitelman ja Espoon Kyytimäen alueen vesihuollon hankesuunnitelman. Hallitus päätti, että maansiirto- ja kaivinkonetyöt hankitaan vesi- ja viemäriverkon huolto-, korjaus- ja uudisrakennustöihin seuraavasti: - Mikkelän tukikohdan osalta Espoon Maastotyö Oy:ltä, alueena Espoo ja Kauniainen - Ilmalan tukikohdan osalta S-Kuljetus Oy:ltä, alueena Helsinki - Hosantien tukikohdan osalta Kuljetusliike Sevon Oy:ltä, alueena Vantaa. Hallitus päätti hankkia Espoon Myllymäen jätevedenpumppaamon rakentamisen pääurakan Skanska Infra Oy:ltä ja valita Sortti-asemilta noudetun metalliromun kuljetusten, vastaanoton ja hyödyntämisen toteuttajaksi Kuusakoski Oy:n. Hallitus sai tiedoksi Pääkaupunkiseudun ilmanlaadun seurantaohjelman vuosille 2024–2028. Kokouksessa käsitellyt muut asiat päätettiin ehdotusten mukaisesti. HSY tiedottaa erillisellä tiedotteel

Biojätteen keräys alkoi pääkaupunkiseudulla 30 vuotta sitten16.11.2023 09:03:11 EET | Tiedote

Biojätettä on kerätty erikseen asuinkiinteistöiltä pääkaupunkiseudulla jo 30 vuoden ajan. Keräys aloitettiin Pohjois-Helsingissä vuonna 1993. Viiden vuoden kuluttua keräys kattoi koko pääkaupunkiseudun asuinkiinteistöt, joissa oli vähintään 10 huoneistoa. Biojätteen lajittelijoita puhuttivat jo 1990-luvulla keittiön allaskaapin ahtaus ja biojätteen pakkaaminen. Biojätteen käsittelyssä on astuttu suuri harppaus kehittyneempään suuntaan. Biojätteestä saadaan nykyään mullan lisäksi uusiutuvaa energiaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme