Rakennustietosäätiö RTS sr

Pietilä-palkinnon jakotilaisuus Architecture and Cities in Transition (ACT) -seminaarissa 6.10.2023 Tampereella

Jaa

Joka kolmas vuosi myönnettävä Pietilä-palkinto on tunnustus merkittävästä työstä arkkitehtuurin uudistamiseksi. Palkinto myönnetään nuorelle arkkitehdille tai arkkitehtiryhmälle. Palkinnon suuruus on 10 000 €. Palkinnon myöntää Rakennustietosäätiö RTS sr.

Architecture and Cities in Transition -seminar (ACT) 6.10.2023
TAD ry

Tänä vuonna Pietilä-palkinnon saaja julkaistaan 6.10. Tampereen arkkitehtuuri- ja designviikon päätapahtumassa Architecture and Cities in Transition (ACT) -seminaarissa. Palkinnon tulee jakamaan vuoden 2023 Pietilä-palkintolautakunnan jäsenet arkkitehdit Henna Helander, Julia Hertell sekä Francesc Palomeras.

Pietilä-palkinto on perustettu vuonna 1989. Palkinto myönnettiin ensimmäisen kerran arkkitehti Jorma Mukalalle vuonna 1992 ja edellisen kerran vuonna 2020 arkkitehti, puuseppä Lars-Erik Mattilalle.

Architecture and Cities in Transition (ACT)

Architecture and Cities in Transition (ACT) -seminaari järjestetään 6.10. klo 12.30–17 Finnkino Plevnassa, osoitteessa: Itäinenkatu 4, Tampere. 

Architecture and Cities in Transition-seminaarissa esiintyy kansainvälisen arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun huippunimiä ja kotimaisia vaikuttajia. Kansainväliset keynote-puhujat ovat Olga Felip (Arquitecturia Camps Felip) ja Mari Randsborg (Cobe). Seminaarin suomalaiset keynote-puhujat ovat Janne Hovi (Janne Hovi Architects) ja Selina Anttinen (Anttinen Oiva Arkkitehdit). Architecture and Cities in Transition (ACT) -seminaaria voi seurata paikan päällä tai striimattuna verkossa. Seminaari on englanniksi. 

Ilmoittautuminen

Median edustajat voivat ilmoittautua seminaariin tapahtuman sivuilla olevan linkin kautta.

Tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pauliina Sievänen
Rakennustietosäätiö RTS sr
Puh. 050 336 8180
pauliina.sievanen@rts.fi

Henri Käpynen
Architecture and Cities in Transition -seminaari ACT
Puh. 050 360 8362
act@tadweek.com

Linkit

Rakennustietosäätiö RTS sr on vuonna 1972 perustettu yksityinen säätiö, joka edistää hyvää kaavoitus- , rakentamis- ja kiinteistönpitotapaa. Rakennustietosäätiön toimintaa ohjaavat hallitus ja edustajisto, jossa on edustettuna koko rakennus- ja kiinteistöala 56 järjestön ja yhteisön kautta.

Toimintamme perustuu avoimeen yhteistyöhön eri verkostojen ja osaajien kanssa. Yhdessä verkostojemme kanssa kehitämme laadukasta ja kestävää rakennettua ympäristöä, jossa ihminen voi hyvin.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rakennustietosäätiö RTS sr

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme