Vihreät - De Gröna

Muistutus: tervetuloa seuraamaan Vihreiden puoluevaltuuston kokousta 23.-24.9. Helsinkiin

Jaa

Kokouksessa kuullaan puheet Vihreiden johdolta ja hyväksytään puolueen ulko- ja turvallisuuspoliittinen ohjelma.

Vihreiden puheenjohtaja Sofia Virta, Vihreän eduskuntaryhmän puheenjohtaja Atte Harjanne ja europarlamentaarikko Ville Niinistö pitävät puheet kokouksen aluksi. Puheiden jälkeen järjestetään tiedotustilaisuus paikalla oleville medioille.

Puoluevaltuusto käsittelee ja hyväksyy kokouksessa puolueen ulko- ja turvallisuuspoliittisen ohjelman.

Helsingissä järjestettävä kokous pidetään eduskunnan lisärakennuksen auditoriossa eli “Pikkuparlamentissa” osoitteessa Arkadiankatu 3. 

Ilmoittautumislomake: https://forms.gle/EhAHUAC756pwGfxP6

Kokouksen aikataulu

Lauantai 23.9.

10.15 Kokouksen avaus

10.30 Poliittinen keskustelu: Sofia Virran, Atte Harjanteen ja Ville Niinistön puheet sekä

tiedotustilaisuus, kun avauspuheet on pidetty 

12.30 Lounastauko

13.45 Ulko- ja turvallisuuspoliittinen ohjelma: esittely, käsittely

Sunnuntai 24.9.

klo 10.00 Ulko- ja turvallisuuspoliittinen ohjelma: hyväksyminen

Lähetekeskustelu: oikeuspoliittinen ohjelma

n. klo 14.00 kokous päättyyYhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vihreät - De Gröna

Sofia Virta: PISA-tulokset ovat hälyttäviä – hallituksen koulutusleikkaukset peruttava5.12.2023 15:07:44 EET | Tiedote

Tänään julkaistut PISA-tulokset kertovat karua kieltä siitä, mihin suuntaan suomalainen osaamistaso on kääntymässä. Hallituksen panostukset perusopetuksen vahvistamiseen ovat oikeansuuntaisia, mutta osin nurinkurisia. Samaan aikaan kun hallitus pistää rahaa toiseen taskuun, se vie toisesta ja kokonaisuudessaan hallituksen koulutuspanostukset kääntyvät miinusmerkkisiksi.

Vapaus ja tasavertaisuus kuuluu kaikille - Vihreiden uusi tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusohjelma julkaistu30.11.2023 13:53:41 EET | Tiedote

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat vakaan, kestävän yhteiskunnan tae. Ne muodostavat omat politiikkalohkonsa, mutta myös läpileikkaavat kaikkea päätöksentekoa ja koko yhteiskuntaa. Vihreille tasa-arvo ja yhdenvertaisuus muodostavat politiikan kovan ytimen, josta ei tingitä tiukoissakaan paikoissa. Näin linjaa Vihreiden uusi tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusohjelma, joka hyväksyttiin Tampereella puoluevaltuuston kokouksessa sunnuntaina 26.11.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme