Suomen Franchising-Yhdistys ry

Suomalaisille voittoja European Franchise Awards -tapahtumassa

Jaa
Kotipizza jakoi Innovation & Sustainability -sarjan voiton European Franchise Awards -tapahtumassa. Suomalaisen franchisingtoiminnan veteraani Henri Laakso nimettiin puolestaan eurooppalaisen franchisingin kunniagalleriaan European Franchising Hall of Fameen.

Suomalaiset franchisingalan toimijat menestyivät Brysselissä torstai-iltana järjestetyssä European Franchise Awards -palkintotapahtumassa. European Franchise Awards -tapahtuma järjestettiin nyt toista kertaa. 

Kotipizza sai jaetun ykkössijan innovaatioista ja kestävyydestä myönnettävässä Innovation & Sustainability -sarjassa. Voiton jakoi Kotipizzan kanssa gourmetruokaan ja -juomaan erikoistunut saksalainen kauppaketju vomFASS.

FranCon Franchise Consultingin perustaja Henri Laakso nimettiin yhdeksi eurooppalaisen franchisingin kunniagallerian Hall of Famen jäsenistä. Laakso on kouluttanut ja konsultoinut suurta osaa suomalaisista franchisingketjuista 1990-luvulta lähtien ja toiminut aktiivisesti alan kansainvälisessä yhteistyössä.

Palkittujen lisäksi European Franchise Awardsissa nähtiin kolme muuta suomalaista finalistia. Alina oli ehdolla Vuoden franchisingketjuksi ja Sp-Koti-ketjun Tanja Heinonen Vuoden franchisingyrittäjäksi Franchisee of the Year -sarjassa. Staria oli puolestaan finalisti Special Award for Services to Franchising -sarjassa, jossa palkittiin franchisingia palveluillaan edistäneitä yrityksiä.

”Suomen Franchising-Yhdistys täyttää tänä vuonna 35 vuotta. Tuona aikana suomalainen franchisingtoiminta on kehittynyt ja ammattimaistunut isoin harppauksin. Mikään ei kerro tuosta kehityksestä paremmin kuin se, että suomalaiset franchisingtoimijat menestyvät koko Euroopan tasolla”, sanoo Suomen Franchising-Yhdistyksen toiminnanjohtaja Juha Vastamäki.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Franchising-Yhdistys ry
Suomen Franchising-Yhdistys ry
Bulevardi 21
00180 Helsinki

http://www.franchising.fi

Vuonna 1988 perustettu Suomen Franchising-Yhdistys tarjoaa ajankohtaista tietoa franchisingista. Yhdistyksen tehtävänä on palvella franchisingyrityksiä ja franchisingtoiminnasta kiinnostuneita tahoja. Ylläpidämme ja kehitämme franchisingin Eettisiä Sääntöjä ja järjestämme seminaareja ja koulutustapahtumia. Teemme myös yhteistyötä eri tahojen kanssa, jotta franchisingtoiminta kehittyisi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Franchising-Yhdistys ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye