Uudenmaan ELY-keskus

Turvaton suojatie poistettiin Vantaalla

Jaa

Uudenmaan ELY-keskus on poistanut Vantaalla Sipoontieltä (Mt 152) suojatien.

Suojatie oli turvaton ja toiminut pysäkkiyhteytenä, mutta nykyisin lähistöltä noin sadan metrin päästä löytyy turvallisempi suojatieyhteys maantien 152 / 1521 yli. Kohteen turvattomuudesta oli tullut tienkäyttäjiltä palautetta, ja Vantaan kaupunki puolsi suojatien poistoa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Uudenmaan ELY-keskus
liikennejärjestelmäasiantuntija Miikko Santala, puh 0295 036 279
etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Linkit

Tietoa julkaisijasta

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

logo

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Antalet arbetslösa arbetssökande ökade tredje mest i Nyland (Nyland)20.2.2024 08:00:00 EET | Tiedote

I slutet av januari var antalet arbetslösa arbetssökande sammanlagt 95 586 i Nyland. Av dem var 86 952 utan anställning och 8 634 permitterade. Jämfört med året innan ökade antalet arbetslösa utan anställning med 7 929 personer (10,0 %) och antalet permitterade med 3 522 personer (68,9%). I hela landet ökade antalet arbetslösa utan anställning 8,7 % och antalet permitterade 56,6 % jämfört med året innan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye