Kokkolan Halpa-Halli Oy

HalpaHallin Haapajärven myymälä remontissa - tavoitteena energiansäästö ja asioinnin helppous

Jaa

HalpaHallin Haapajärven myymälässä on alkanut uudistusprojekti. Tavoitteena on paitsi helpottaa asiointia myös tehdä myymälästä ympäristöystävällisempi ja energiatehokkaampi.

Haapajärven myymälässäkin nähdään pian uudet kylmäkalusteet.
Haapajärven myymälässäkin nähdään pian uudet kylmäkalusteet. Kuvaaja: Mia Sumell. Kuva vapaasti käytettävissä.

HalpaHallin Haapajärven myymälässä on meneillään remontti, jossa uusitaan kylmälaitteet ja ilmanvaihtokone. Myös kaukolämpökeskus vaihdetaan.

Kylmäkalusteiden vaihto kestää pari kuukautta, ja koko hanke on valmis joulukuun alkupuolella. Avomalliset kylmäkalusteet vaihdetaan remontissa moderneihin, ovellisiin ratkaisuihin. Remontissa tavoitellaan energiatehokkuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Energiankulutuksen osalta tavoitellaan noin 30 prosentin säästöjä.

Ensi vuoden tammikuussa myymälä kokee vielä uudistuksen ulkoasussaan. Myyntitiloja ja myymäläpohjaa järjestellään uudella tavalla, ja päivitystä tehdään myös asiakaskiertoon sekä tuotteiden esillepanoihin. Asiakkaalle tämä näkyy niin, että myymälässä on uudistusten jälkeen entistä helpompi asioida, kun käytäviä levennetään, myyntipaikkoja, joissa tuotteita myydään suuria määriä edullisempaan hintaan, lisätään, ja esillepanoa ja hintaviestintää selkiytetään. Tuotevalikoimaa päivitetään niin, että asiakasta voidaan palvella hyvin arjen tarpeissa, mutta myös sesongeissa kärkituotteilla ja kärkihinnoilla HalpaHallin perusidean mukaisesti.

Uudistusprojekti pyritään toteuttamaan niin, että se ei häiritse myymälässä asioivia asiakkaita. – Myymälä jatkaa toimintaansa normaalisti koko remontin ajan. Asiakkailta toivotaankin kärsivällisyyttä sen aikana. Entistä parempaa myymälää tässä tehdään, kertoo myymäläpäällikkö Matti Löytynoja.

HalpaHallin Haapajärven myymälä on rakennettu vuonna 1997. Myymäläpinta-alaa siinä on 2950 neliötä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Haapajärven myymälässäkin nähdään pian uudet kylmäkalusteet.
Haapajärven myymälässäkin nähdään pian uudet kylmäkalusteet.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

HalpaHalli on perheyritys, joka työllistää Suomessa suoraan yli 1 300 ihmistä. Palvelemme asiakkaitamme 35 kivijalkamyymälässä sekä verkkokaupassa. Pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Kokkolassa.

Olemme ihmisen kokoinen kauppa, joka tekee työtä sen puolesta, että kaikilla olisi mahdollisuus elää hyvää arkea. Tarjoamme kuluttajille saman katon alta jokapäiväiset hyödykkeet ruuasta vaatteisiin sekä kodin ja vapaa-ajan tuotteisiin.

Myymme tuotteet kaikille asiakkaillemme samaan, edulliseen hintaan. Asiakas hyötyy halvoista hinnoistamme saman tien, kun hän maksaa ostoksensa kivijalkamyymälän tai verkkokaupan kassalla.

www.halpahalli.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan Halpa-Halli Oy

Energiatehokkuutta ja ympäristöystävällisyyttä edistävä kylmäkalusteremontti käynnissä HalpaHallin Porin myymälässä – remontti ei sulje ovia asiakkailta30.1.2024 15:03:44 EET | Tiedote

HalpaHallin Porin myymälässä on käynnistynyt kylmäkalusteremontti, joka tuo mukanaan merkittävää energiatehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden parannusta. Parin kuukauden mittainen projekti ei sulje myymälää asiakkailta. Myymäläpäällikkö Piia Mäkelän mukaan remontti on jatkoa viime vuoden suurille uudistuksille, jotka ovat jo parantaneet asiakkaiden ostoskokemusta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye