Visit NaantaliVisit Naantali

Team Rynkeby keräsi 856 662 euroa vakavasti sairaiden lasten hyväksi

Jaa

Suomen Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkueet onnistuivat epävarman taloustilanteen aiheuttamista haasteista huolimatta keräämään huiman 856 662 euron lahjoituspotin, joka jaettiin Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö sr:lle ja Sylva ry:lle.

Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkueet pyöräilevät vuosittain Pariisin tukeakseen vakavasti sairaita lapsia ja heidän perheitään. Hankkeen vuosittaisen juhlagaalan yhteydessä Suomessa kerätty hyväntekeväisyyspotti lahjoitettiin lauantaina 30.9. Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö sr:lle ja Sylva ry:lle.

Suomen kahdeksan hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkuetta pääsivät hienosti Pariisiin yli 50 muun kansallisen ja kansainvälisen joukkueen kanssa. Talouden epävarmoista näkymistä ja Ukrainan sodan luomasta poikkeustilanteesta huolimatta 220 pyöräilijää ja 50 huoltotiimin jäsentä Suomesta saivat kerättyä huomattavan lahjoitussumman. Tänä vuonna Team Rynkeby lahjoitti yhteensä 818 927 euroa AAMU säätiölle ja Sylvalle.

Team Rynkeby Suomen maajohtaja Lea Koivisto on todella iloinen kaikkien hankkeeseen osallistuneiden pyöräilijöiden ja huoltotiimien sitoutumisesta ja kovasta työstä tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Olemme onnistuneet myös pitämään hankkeen hallinnolliset kulut erittäin pieninä, sillä hankkeen suurin tukija Eckes-Granini kattaa suuren osan kuluista yhdessä muutaman suurimman kumppanin kanssa. Suurin osa kaikesta kerätystä tuotosta menee avustusjärjestöille, iloitsee Suomen maajohtaja Lea Koivisto.

Tänä vuonna hallintokulujen osuus keräystuloksesta oli 4,4%. Sääntöjen mukaan hallintokulut eivät koskaan voi ylittää 12% keräystuloksesta. Niin vapaaehtoiset kuin hanketta sponsoroivat yrityksetkin ovat mahdollistaneet tärkeiden lahjoituskohteiden tukemisen merkittävällä panostuksellaan.

Erityiskiitos kuuluu myös kaikille kouluille ja koululaisille, jotka ovat omalta osaltaan tukeneet hanketta tämän kevään ennätyksellisessä Team Rynkeby koulujuoksu -tapahtumassa. Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan kauteen, kannustaa Lea Koivisto.

Aamu Säätiölle yhteistyö Team Rynkebyn kanssa on hyvin merkittävää ja säätiö on jälleen suuresti kiitollinen saadusta tuesta. Vuosittainen tuki mahdollistaa Aamulle rahoittaa laaja-alaisesti ja pitkäjänteisesti lasten eri syöpien tutkimustyötä. Parhaiden syöpähoitojen edellytyksenä olevien kliinisten hoitotutkimusten lisäksi voidaan nyt myös rahoittaa perustutkimusta. 

Sylva Ry on erittäin iloinen ja kiitollinen siitä, että Team Rynkeby onnistui jälleen keräämään rahaa hyvään tarkoitukseen. Lahjoitetut varat käytetään syöpään sairastuneiden lasten perheiden psykososiaalisen tuen hankkeisiin.

Suomen lisäksi Team Rynkeby -säätiö on kerännyt rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi myös Ruotsin, Tanskan, Norjan, Färsaarten, Islannin, Saksan ja Sveitsin joukkueiden sekä yhden kansainvälisen joukkueen voimin.

Kansainvälistä hyväntekeväisyyspyöräilyhanketta tukee Eckes-Granini Group yhdessä lahjoituksia saavien järjestöjen kanssa.

Lisätiedot

Lea Koivisto, lmck@team-rynkeby.com, p. 040 551 8159

Team Rynkeby 

Maajohtaja, Suomi

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Visit Naantali

Ravintola Tammiston Kuulas Naantalissa tarjoaa Suomen parhaat ruokaelämykset5.12.2023 07:51:00 EET | Tiedote

"Jotain erilaista ja innovatiivista" - Hungry for Finland -kilpailun voitto Naantaliin. Ravintola Tammiston Kuulas tarjoaa Suomen parhaat ruokaelämykset. Hungry for Finland 2023 -ruokamatkailukilpailun voittajaksi on valittu naantalilaisen Tammiston Kuulas -ravintolan kaksi tuotetta: kaikkia aisteja kutkuttava Piknik omenapuun alla ja saariston makuja tarjoava Taste of Archipelago -tapahtuma.

Piknik Omenapuun alla ja Taste of Archipelago Naantalista Suomen paras ruokamatkailutuote 202330.11.2023 15:15:00 EET | Tiedote

Hungry for Finland Ruokamatkailukilpailun arviointiraati on valinnut naantalilaisen Tammiston Kuulas-ravintolan Piknik Omenapuun alla ja Taste of Archipelago -tapahtuman Suomen parhaaksi ruokamatkailutuotteeksi 2023. Palkinnon jakoi maa- ja metsätalousministeri Sari Essayah. Kilpailuun osallistui 46 monipuolista ja tasokasta tuotetta ammattilaissarjassa. Tänä vuonna erityistavoite oli saada mukaan vastuullisuuteen ja paikallisuuteen perustuvia tuotteita. Myös muut naantalilaiset yritykset ovat keränneet merkittäviä palkintoja loppuvuoden aikana, ja ne tarjoavat asiakkailleen elämyksellisiä ja vastuullisia tuotteita.

Kenestä Valtakunnan Virallinen Unikeko 202324.7.2023 07:37:00 EEST | Tiedote

Naantali valmistautuu jälleen Valtakunnan Virallisen Unikeonpäivän ™ viettoon. Suomen ja Valtakunnan Virallinen Unikeko ™ 2023 julkistetaan torstaina 27.7.2023 klo 8.00 Naantalin vanhassa kaupungissa. Tervetuloa seuraamaan tuoreen Unikeon julkistamista sekä sen jälkeen nauttimaan aamiaista Kaivohuoneen terassille. Tuore Unikeko 2023 liittyy aamiaiselle kuivattelun jälkeen. Unikeonpäivän vietto aloitetaan jo keskiviikkona 26.7. Kirkkopuistossa musiikillisten esitysten sekä Unikekomarkkinoiden merkeissä. Kirkkopuistossa on tuttuun tapaan ohjelmaa non-stop torstaina 27.7. ja päivä huipentuu Unikekokonserttiin, jossa tänä vuonna jammailee Jussu ja Unikeko House Band. Liitteenä päivän ohjelma, Unikeon perinne ja Unikeot kautta aikojen Naantalissa. Unikeon lehdistötiedote tulee keskiviikkona 26.7. klo 15.00 embargolla, jossa myös linkki aamun kuviin. Unikeonpäivän lisätiedot, ilmoittautuminen aamiaiselle sekä Unikeon yksittäiset haastatteluajat: Visit Naantali Tarja Rautiainen, p. 040 747884

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme